Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Hyggelig feriepark med inden- og udendørs poolområde
Hameau des Gites er den helt ideelle feriepark for enhver naturelsker, og her vil en af parkens skønne hytter være det perfekte udgangspunkt til en hyggelig ferie, der kører i jeres helt eget tempo. Ferieparken byder på et væld af faciliteter og aktiviteter, som vil være med til at danne rammen om jeres ferie.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Sprog
Fransk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Fransk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Hameau des Gites

Hvorfor vælge Hameau des Gites?

Der er flere gode grunde til at vælge netop Hameau des Gites som destination til jeres næste ferie, og Dansk Bilferie har samlet nogle af dem her:

  • Inden- og udendørs poolområde
  • Sjove aktiviteter for hele familien
  • Smukke og rolige omgivelser

Læs mere om Hameau des Gites her

Kom langt væk fra den travle hverdag og nyd de smukke, naturrige omgivelser, som ferieparken er placeret smukt i. De gode faciliteter og sjove aktiviteter er uden tvivl noget, som både små og store vil nyde godt af.
Find og book jeres feriebolig online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Bademuligheder

Ferieparken er beliggende ved siden af et stort og offentligt poolområde, som både er inden- og udendørs. Her kan I suse ned ad vandrutsjebaner, dase i jacuzzien, boltre jer i børnepoolen eller nyde en dukkert i swimmingpoolen. Ved søstranden kan I more jer med sjov og vandpjaskeri eller solbade, og her kan I desuden sejle i kajak og kano.

Aktiviteter og underholdning

Hameau des Gites byder på sjove aktiviteter såsom minigolf, tennis, volleyball og petanque, og hvis I ønsker at opleve den omkringliggende natur, kan I leje cykler ved ferieparken. I løbet af dagen organiseres der god underholdning for både små og store, og når sulten melder sig, kan I nyde et dejligt måltid på den hyggelige restaurant.