Kan vi hjælpe?
7010 4343
Skønne familievenlige ferielejligheder i Normandiet
På Le Domaine des Dunettes, bor I blot 500 meter fra den skønne 4 kilometer lange strand ved Cabourg. På feriestedet finder I også et poolområde med opvarmet swimmingpool og tilhørende børnebassin samt solterrasse. I bor i lyse og rummelige lejligheder med plads til hele familien og boligerne er den perfekte base for udflugter i Normandiet.
Information

Læs mere om Le Domaine des Dunettes

Velkommen til Le Domaine des Dunettes

Når I bor på Le Domaine des Dunettes, bor I i skønne lyse og veldipsonerede ferielejligheder med plads til hele familien. Lejlighederne indeholder alle en kombineret stue- og spisestue, terrasse eller balkon, badeværelse samt veludstyret køkkenniche med bl.a. kogeplader, køle-fryseskab, opvaskemaskine, mikroovn, el-kedel samt kaffemaskine.          

Tag en dukkert i den opvarmede pool

I kan glæde jer til at tage en skøn dukkert i den dejlige opvarmede swimmingpool. Familiens mindste medlemmer kan boltre sig i det tilhørende børnebassin. Og bagefter kan I slappe af og dase på den tilhørende solterrasse, hvor I også finder solstole til fri afbenyttelse.

Nyd lækre måltider - både ude og hjemme

Hvad enten I vil spise ude eller hjemme, er der masser af muligheder for dette. I kan frit tilberede måltiderne i køkkenet og nyde jeres måltider på terrassen eller balkonen. Eller I kan smage på den franske gastronomi ved tage til Cabourg og besøge én af de mange forskellige restauranter hvor I kan smage på lækre lokale og internationale retter.

Historiske oplevelser i naturskønne Normandiet

Le Domaine des Dunettes er den perfekte base for oplevelser og udflugter i Normandiet og det nordlige Frankring. Udover naturskønne og kilometerlange strand, findes der masser af oplevelser for både store og små. I kan opleve interessante historiske monumenter og spændende museer om 2. verdenskrig og D-dag. I kan også tage på udflugt til klippeøen Mont-Saint-Michel og opleve en storslået dæmning.