Kan vi hjælpe?
7010 4343
De bedste ferieparker og ferieboliger i Picardie
Picardie er en attraktiv turistdestination. Området er spækket med eventyrlige slotte, gamle katedraler og fantastisk natur. Her kan du også besøge den underjordiske by Naours eller opleve områdets spændende historie og arkitektur, når du tager på sightseeing rundt i regionen. Den franske region Picardie har underholdning og oplevelser for hele familien. Læs mere

Besøg ferieparker i Picardie

Læs mere om Picardie her...

Ferie i Picardie

Picardie ligger midt i Europas historiske centrum, og området har derfor en rig og dramatisk historie bag sig, hvilken du kan se, hvorend du er i Picardie. I Picardie er der rig mulighed for at besøge smukke gamle slotte, spændende historiske seværdigheder og meget mere. Med en feriebolig i Picardie er Paris også et yndet udflugtsmål.

Bestil din feriebolig her på siden eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343 og få råd og vejledning til at finde en feriebolig som passer dig.

Hvorfor feriebolig i Picardie?

Der er mange spændende oplevelser og attraktioner i Picardie, så der er flere gode grunde til at vælge denne smukke franske region som din næste feriedestination.

  • Smukke haver og parker
  • Spændende historiske seværdigheder
  • Interessante byer
  • Dejlige ferieparker med gode faciliteter
  • Interessant arkitektur

Skønne ferieparker i Picardie

Populære ferieboliger

Dansk Bilferie er udbyder af de bedste ferieparker og ferieboliger i Picardie. Vi sikrer os altid, at vores ferieparker er af høj kvalitet, har god beliggenhed og gode faciliteter, så du kan nyde din ferie med familien.


Les Cottages de Valjoly

Denne unikke feriepark er beliggende midt i et smukt grønt område i det nordlige Frankrig. Her er der mulighed for at nyde naturens ro og balance, men der er også mange sjove aktiviteter, såsom forskellige slags vandsport, pool, ridning og meget mere.

Aktiviteter for hele familien

Til lands, til vands og i træernes toppe

Picardie byder på mange muligheder, hvor du og din familie kan opleve det smukke område på sjove og alternative måder. Hop f.eks. på hesteryg og få en guidet tur rundt om Sommebugten og gennem dale og store skove. Der er også mulighed for at leje kanoer og kajakker i området, hvilket også er meget populært. Sejl gennem regionens søer, floder eller begiv dig ud i havet og kom helt tæt på den smukke natur. Tag også hele familien med op i trætoppene i en af de mange udendørs klatreparker, besøg f.eks. Arbre & Aventure, hvor du kan lege i en forhindringsbane højt oppe i skovens trætoppe, naturligvis med sikkerhedsliner og hjelm.

Er du til lidt roligere aktiviteter, er der også mange muligheder for at leje fiskeudstyr og tage på fisketur i nogen af de mange søer og floder i området.

Spændende seværdigheder

Slotte, katedraler og andre sights

Picardie ligger midt i Europas historiske centrum, så der er mange spændende bygninger og monumenter at besøge og beundre i denne region. Besøg f.eks. nogle af de mange katedraler og kapeller fra den gotiske periode, blandt andet Notre Dame Katedralen i Amiens eller Saint-Peter kirken i Corbie. Der er også mange levn fra middelalderen i Picardie. Gå f.eks. på opdagelse i middelalderbyen Lucheux eller tag på udflugt til de smukke ruiner fra middelalder slottet i Folleville.

Sørg også for at slå et smut forbi den underjordiske by Naours. Her finder du et af de største underjordiske gangsystemer i Nordfrankrig, oprindelig bygget til at skjule lokale indbyggere i middelalderen, nu kan du finde omkring 28 gallerier og 300 kamre i de mørke gange. Tag også en tur med Det Lille Tog langs Sommefloden. Toget er et damptog og med dets traditionelle indretning, bliver du hurtig taget tilbage i tiden, når du kører mellem Froissy og Dompierre på en jernbane, som blev lagt tilbage i 1916. Turen er 14 km og tager ca. en halv time, hvor du får mulighed for at nyde den smukke natur i det historiske område.