Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Unik feriepark placeret smukt i det grønne landskab i Picardiet
Les Cottage de Valjoly giver jer muligheden for at kombinere en afslappet ferie i rolige omgivelser med sjove aktiviteter og vandpjaskeri, alt imens I har luksus og komfort omkring jer. Her vil I på intet tidspunkt komme til at kede jer, da I f.eks. kan more jer i det indendørs poolområde, prøve kræfter med windsurfing på søen eller dyste mod hinanden i minigolf.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Les Cottage de Valjoly

Hvorfor vælge Les Cottage de Valjoly?

Der er flere grunde til at vælge Les Cottage de Valjoly som feriested. Vi har samlet nogle af dem her:

  • Både inden- og udendørs poolområde
  • Beliggende direkte til Le Lac du Valjoly
  • Smukke og rolige omgivelser
  • Sjove aktiviteter for alle aldre

Læs mere om Les Cottage de Valjoly her

Kom langt væk fra den travle hverdag til smukke og rolige omgivelser, og vend hjem med en fornyet energi. Les Cottage de Valjoly er en meget familievenlig feriepark, der byder på sjove aktiviteter og gode faciliteter, som både små og store vil nyde godt af.
Find og book jeres feriebolig online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Badefaciliteter

Les Cottage de Valjoly byder jer velkommen til to fantastiske poolområder. Det indendørs poolområde har åbent hele sæsonen, og her er der lagt op til sjov med vandpjaskeri. Det udendørs poolområde byder desuden på en børnepool, som de yngste vandhunde kan boltre sig i. Dette poolområde har åben fra slut maj til midt august, alt afhængig af vejret. 

Underholdning og aktiviteter

Ferieparken giver jer rig mulighed for at kombinere en afslappet ferie med sjove aktiviteter, som hele familien kan deltage i. I kan f.eks. spille minigolf, bordtennis og petanque, prøve kræfter med bueskydning eller hoppe på trampolin. Her er desuden en dejlig legeplads til de yngste, og i løbet af dagen er der god underholdning for både små og store.