Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Village Belle Dune - stort poolområde
Det miljøvenlige Village Belle Dune ligger i skønne omgivelser bestående af klitter og søer. Belle Dune tilbyder et 700 m2 stort indendørs og udensdørs poolområde med vandrutsjebaner, bølgemaskiner, samt spabade. Havet er kun 2 km derfra. Feriestedet sørger for underholdning til alle - fitnesstræning, børneklub, kajak, legeplads, poolområde, sportbane og meget mere.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Generelt
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang

Velkommen til Village Belle Dune

Mere om Village Belle Dune

Village Belle Dune er beliggende i et dejlig naturområde i det vestlige Frankrig omringet af søer, klitter og træer. Feriestedet dækker 250 hektar, hvilket giver meget plads at boltre sig på og her findes aktiviteter for alle aldre. Feriestedet er en lille by i sig selv. Boligerne, som er fordelt på 6 områder, er malet i smukke farver og indrettet hyggeligt med plads til en masse afslapning. Til trods for feriestedets rolige omgivelser, findes der et væld af aktiviteter tæt på, såsom ridning, 18-hullers golfbane og sportsbane til de aktive. På Village Belle Dune er der plads til alle - om ferien skal byde på vandpjaskeri, afslapning eller sportsaktiviteter, så finder man det her. 

Kontakt Dansk Bilferies erfarne rejserådgivere på tlf. 70104343 eller book boliger online her på hjemmesiden. 

Stort poolområde og strand

Village Belle Dune byder på to dejlige poolområder - et indendørs og et udendørs. Det udendørs poolområde er åbent fra midten af juni til og med august og byder bl.a. på rutsjebaner. I den indendørs poolområde kan man nyde godt af vandrutsjebaner, bølgemaskiner og spabad. Poolområderne giver plads til mange timers vandpjaskeri, men skulle man trænge til en pause, kan man lægge benene op og læne sig tilbage i en liggestol. Bemærk at man i poolområdet skal bære traditionelle badeshort - løse badeshorts er ikke tilladt. 

Kun 2 km fra feriestedet ligger en dejlig strand, hvor man kan tage sig en dejlig dukkert i det friske hav eller gå en aftentur i måneskinnets skær.

Spisemuligheder og indkøb

Man skal ikke bevæge sig langt for at få stillet sulten - på feriestedet er der en dejlig restaurant, som serverer traditionelle og lokale franske retter, men der serveres også forskellige internationale retter, så der er noget for alles smag. Maden kan nydes med en smuk udsigt over en sø. Der er desuden en bar på Village Belle Dune, hvor man kan nyde en kold øl, sodavand eller lækker drink, når tørsten skal slukkes. Lejlighederne og husene er udstyret med et lille køkken, hvilket giver mulighed for selv at tilberede måltider. Råvarerne kan købes i det lille supermarked på feriestedet - man bestemmer selv menuen. Gider man ikke kokkere selv, så kan man tage en tur til Quend Plage eller Fort-Mahon-Plage, som byder på lækre restauranter og barer.  

Aktiviteter og underholdning

Village Belle Dune byder på timevis af aktiviteter - børn kan hygge sig i børne- og teenageklubber, hvor der arrangeres forskellige aktiviteter og underholdning, såsom kurser i bæredygtighed og skattejagter. Teenagere mellem 12 og 17 år kan desuden anvende (mod gebyr) et rum dekoreret med street-art, hvor der kan hygge med playstation og meget mere. På Feriestedet findes der et væld af sportsaktiviteter, såsom badminton, fodbold, håndbold, basketball, træningssessioner og tennis - enkelte af disse faciliteter er mod et gebyr. Børnene kan opleve nogle af regionenes mange dyr eller hygge sig på en dejlig legeplads.  

Området omkring Village Belle Dune

Trænger man til at opleve lidt større byer, kan man besøge de hyggelige byer Abbeville eller Le Touquet. I byerne kan I nyde lækre måltider på restauranter og shoppe i hyggelige butikker. Man kan også tage på cykelture, rideture eller vandreture i området og nyde den dejlige natur bestående af klitter, træer og søer. I området finder man også et væld af aktiviteter, såsom forskellige forlystelsesparker og aktivitetscentre.