Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Direkte ved golfbane
Denne feriepark er det perfekte sted til at kombinere en afslappet ferie med golf i skønne omgivelser. Golf de la Cabre d'Or ligger direkte ved en skøn golfbane, som I kan benytte jer af. Derudover er der et skønt poolområde med separat børnebassin og wellnesscenter med spa.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Sprog
Fransk, Engelsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Fransk, Engelsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Golf de la Cabre d'Or

Hvorfor vælge Golf de la Cabre d'Or?

Der er flere gode grunde til at vælge netop Golf de la Cabre d'Or som destination til jeres næste ferie, og vi har hos Dansk Bilferie samlet nogle af dem her:

  • Pragtfuldt poolområde med børnepool
  • Beliggende direkte ved golfbane
  • Kom ned i gear med wellness

Læs mere om Golf de la Cabre d'Or her

Tag med hele familien på en solrig ferie i Provences smukke omgivelser. Her bor I i moderne og komfortable ferielejligheder, der er med til at danne rammen om en både afslappende og oplevelsesrig ferie, som kører I jeres eget tempo.
Find jeres ferielejlighed her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Poolområde & wellness

I hjertet af ferieparken finder I det skønne poolområde, hvor der er plads til både afslapning og sjov med vandpjaskeri. Swimmingpoolen er opvarmet og har en separat børnepool, hvor de mindste vandhunde kan boltre sig. Begge pools er omgivet af en dejlig solterrasse med liggestole, hvorpå I kan dase i solens varme stråler. Golf de la Cabre d'Or har desuden et wellnesscenter, hvor I mod gebyr kan nyde godt af bl.a. en gang massage, jacuzzi, hammam, fitness, spa og diverse skønhedsbehandlinger.

Aktiviteter & mad

På jeres ferie på Golf de la Cabre d'Or bor I direkte ved en 18 hullers golfbane, som er beliggende i skønne omgivelser. De 4-11 årige gæster kan i højsæsonen  more sig i børneklubben eller slippe fantasien løs på legepladsen.
Når sulten melder sig i løbet af dagen, kan I nyde et dejligt måltid hos ferieparkens hyggelige restaurant.