Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Hyggelig feriepark placeret smukt i rolige omgivelser
Le Galoubet er den helt ideelle feriepark til jer som ønsker en afslappet ferie i jeres helt eget tempo, hvor I vil komme hjem med fornyet energi. Ferieparken er beliggende i smukke og rolige omgivelser, der vil være med til at danne rammen om en dejlig ferie, og her kan I desuden koble helt af i wellnessafdelingen med massage eller i hammam. I kan også holde formen ved lige i fitnesscentret, dyste mod hinanden i bordtennis eller se, hvem der kommer tættest på grisen i et spil petanque, og i poolområdet er der plads til både at dase på en liggestol eller sjov med vandpjaskeri i poolen.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Sprog
Fransk, Engelsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Fransk, Engelsk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Le Galoubet

Hvorfor vælge Le Galoubet?

Der er flere gode grunde til at vælge netop Le Galoubet som destination til jeres næste ferie, og vi har samlet nogle af dem her:

  • Skønt poolområde med jacuzzi
  • Sjove aktiviteter for hele familien
  • Børneklub til de 6-12 årige gæster

Læs mere om Le Galoubet

Le Galoubet er en pragtfuld feriepark, som er det helt ideelle valg til familien, der ønsker at nyde stilheden i naturen. Her bor I i fantastiske omgivelser og i hyggelige hytter, som er et godt udgangspunkt til en både afslappet og oplevelsesrig ferie.
Find og book jeres feriebolig her på siden eller kontakt en af vores erfarne rådgivere på tlf. 7010 4343.

Stort poolområde

Fra start april til slut september kan I nyde godt af ferieparkens pragtfulde poolområde. Swimmingpoolen er opvarmet uden for højsæsonen, og har en børnesektion, hvor de mindste vandhunde kan more sig med sjov og vandpjaskeri. I kan desuden dase på en liggestol under solens varme stråler. I wellnesscentret kan I koble af i saunaen, i hammam eller med en afstressende omgang massage mod gebyr.

Aktiviteter og underholdning

Le Galoubet giver jer rig mulighed for at kombinere en afslappende ferie med sjove aktiviteter. I kan f.eks. opleve naturen helt tæt på med trekking, få pulsen op i fitness, tage et spil bordtennis eller se, hvem der kommer tættest på grisen i et spil petanque. De 6-12 årige gæster kan more sig i børneklubben, hvor der organiseres sjove lege og aktiviteter for børnene, og her vil de uden tvivl få en masse nye legekammerater!