Kan vi hjælpe?
7010 4343
Grill tilladt
Elektrisk
Familievenlige Lodges en Provence i rolige og naturskønne omgivelser
Midt i et roligt og naturskønt område, finder I feriestedet Lodges en Provence, som byder på hyggelige og moderne træ-hytter og bungalows. I kan glæde jer til masser af lækre faciliteter for både store og små, herunder swimmingpool, spa-bad, wellness samt sports-aktiviteter. I kan også nyde et lækkert måltid mad i restauranten eller drikke på feriestedets bar.
Grill tilladt
Elektrisk
Generelt
Sprog
Tysk, Fransk, Engelsk
Grill tilladt
Elektrisk
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Tysk, Fransk, Engelsk
Grill tilladt
Elektrisk

Læs mere om Lodges en Provence

Velkommen til Lodges en Provence

Når I bor på Lodges en Provence kan I glæde jer til en afslappende og mindeværdig ferie i autentiske og naturskønne omgivelser. På Lodges en Provence bor I, i moderne hytter, bygget i træ- og naturmaterialer, med plads til hele familien. De rummelige og hyggelige ferieboliger, er alle udstyret med en træ-terrasse, køkkenniche samt eget badeværelse. 

Nyd det lækre poolområde

Når I bor på Lodges en Provence, kan I se frem til badning og afslapning for hele familien. I kan svømme i den lækre swimmingpool samt jacuzzi eller bare slappe af og nyde ferien på feriestedets solterrasse eller plæne, hvor I også finder liggestole og parasoller, som I kan benytte jer af.

Wellness og afslapning

Lodges en Provence byder på mange muligheder, som er med til at give jer en skøn afslappende ferie. På feriestedet har I nemlig adgang til flere faciliteter såsom hammam, sauna eller massage, som I kan forkæle jer med under jeres ophold.

Gastronomiske fristelser

Hvad enten I vil lave mad selv i jeres egen bolig eller spise på restaurant på Lodges en Provence, er der rig mulighed for dette. På stedets egen restaurant kan I glæde jer til et lækkert måltid af lokale råvarer. I kan også besøge baren på Lodges en Provence og f.eks. nyde et dejligt glas vin fra lokalområdet på terrassen. 

Udforsk skønne Provence

Lodges en Provence er det perfekte udgangspunkt, hvis I søger afslapning og ro i naturskønne omgivelser. I kan også udforske lokalområdet omkring feriestedet ved at tage på vandre- eller cykelture i den skønne natur omkring området Richerenches, som også byder på lokale specialiteter såsom den sorte trøffel. Og vil I gerne opleve autentisk byliv, kan I tage på udflugt til den smukke historiske by Avignon, hvor I bl.a. kan opleve populære seværdigheder såsom Pavepaladset og den halve bro Pont St. Benezet.