Kan vi hjælpe?
7010 4343
Området for livsnyderne
Sydvest Frankrig er et attraktivt rejsemål, hvor der er historiske byer at besøge, fantastiske vine at smage og flot natur at udforske. Alt dette kan I gøre fra en ferielejlighed, som giver jer de bedste rammer for at styre ferietempoet. Læs mere

Ferielejligheder i Sydvest Frankrig

Ferielejlighed i Sydvest Frankrig

En ferielejlighed i Sydvest Frankrig er et ideelt valg, hvis I drømmer om private rammer, hvor der er rig mulighed for afslapning, udflugter efter jeres personlige præferencer og perfekt, hvis I ønsker at kokkere nogle af dagens måltider hjemme. Nogle af vores ferieboliger er udstyret med poolområde og tæt beliggenhed til stranden, så familiens vandhunde kan glæde sig til at snuppe en forfriskende dukkert i det varme vejr. Vi tilbyder rummelige og hyggelige ferieboliger i det sydvestlige Frankrig, som I nemt og hurtigt kan bestille direkte her på danskbilferie.dk eller booke via vores rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343. 

Hvorfor rejse til det sydvestlige Frankrig?

Sydvest Frankrig er et sandt ferieparadis, hvis I drømmer om den franske charme! Nedenfor kan du læse gode grunde til, hvorfor den næste familieferie bør gå til det sydvestlige Frankrig. 

  • Historiske byer
  • Flot kyststrækning
  • Familievenlige ferieboliger
  • Berømte vindistrikter

Besøg vinens by, Bourdeaux

Sydvest Frankrig byder på charmerende landsbyer, sprudlende storbyer og historiske middelalderbyer. Det er bestemt et besøg værd at køre til storbyen Bourdeaux, som er verdensberømt for sine vine. Foruden de udsøgte vine bør I lægge vejen forbi denne by grundet sine historiske bygninger fra det 18. århundrede beliggende den gamle bydel, havnen som er optaget på UNESCO's verdensarvsliste og tårnet Pey-Berland, hvor der venter jer en vild udsigt. Glem ej at nyde den lokale specialitet, østers, i Bourdeaux! 

Kulturelle oplevelser i "Den lyserøde by"

Når ferien går til Sydvest Frankrig, må I ikke snyde jer selv for et besøg i Toulouse, som også bliver omtalt som "den lyserøde by", da mange af byens bygninger er bygget af brændte røde sten. Toulouse ligger længere inde i landet, hvor der emmer af sydfransk charme med stemningsfyldte gader med mulighed for shopping, hyggelige markeder og intime caféer. Oplev kirken Saint-Sernin, Capitole-pladsen og det gamle Toulouse med de private palæer Assézat og Bernuy. Af lokale delikatesser kan I smage foie gras, kagen fenetra og gode pølser fra egnen.