Kan vi hjælpe?
7010 4343

Alle de bedste ferieparker og ferieboliger i Vendée

Ved den franske vestkyst ligger Vendée. Med den lange kyststrækning spækket med smukke strande og de 2500 soltimer om året, er Vendée et yndet feriemål for turister fra hele verden. Udover lange hvide strande er området også rigt på historiske seværdigheder og smukke landskaber. I Vendée finder du underholdning og sjov for både børn og voksne.

Alle de bedste ferieparker og ferieboliger i Vendée
Ved den franske vestkyst ligger Vendée. Med den lange kyststrækning spækket med smukke strande og de 2500 soltimer om året, er Vendée et yndet feriemål for turister fra hele verden. Udover lange hvide strande er området også rigt på historiske seværdigheder og smukke landskaber. I Vendée finder du underholdning og sjov for både børn og voksne.

Besøg ferieboliger i Vendée

Læs mere om Vendée

Ferie i Vendée

Vendée er en smuk fransk region med en bred kystlinje ud til Atlanterhavet. Regionen har utallige smukke strande, spændende historiske seværdigheder og storslåede landskaber. Vendée er et dejligt børnevenligt område med masser af underholdning til alle familiens medlemmer.

Book en feriebolig i Vendée her på siden eller tag kontakt til en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343. Her kan du få råd og vejledning til at finde den helt rette feriebolig.

Hvorfor feriebolig i Vendée?

Vendée er et populært feriemål for turister fra hele verden, så der er bestemt mange gode grunde til at vælge netop denne franske region som din næste feriedestination.

  • Lange hvide sandstrande
  • Smukke landskaber
  • Spændende historie
  • Ferieparker med gode faciliteter
  • Lækre madoplevelser

Populære ferieparker i Vendée

Feriepark Atlantique

Denne skønne feriepark ligger i den hyggelige landsby St-Hilaire-de-Riez og kun 900 meter fra en dejlig badestrand. Feriepark Atlantique har mange gode faciliteter, såsom indendørs- og udendørs swimmingpool, børnebassin, jacuzzi, fitnessrum, tennisbaner og meget mere.


Domaine de Vertmarines

Ferieparken ligger i et af de mest populære badeområder i Vendée, St. Jean de Monts. Domaine de Vertmarines ligger i et dejligt skovområde omkring 3,5 kilometer fra centrum og badestrand. I sommerperioden arrangeres der skøn underholdning for børnene.

Historie og hyggelige byer

Kultur og serværdigheder

Tag på en spændende historisk rejse gennem Vendée. Regionen har mange forhistoriske seværdigheder og monumenter, eksempelvis Camp de César bautastenen i Avrill, også kaldet Kongen af bautasten. Denne bautasten er 8,7 meter høj, hvoraf 7 meter af den er under jorden. Det er en af de største bautasten i Frankrig. Besøg også nogen af de mange smukke bygninger som stadig står tilbage fra perioden mellem middelalderen og op til renæssancen. Her kan du f.eks. tage forbi Marais klosteret, et gammelt katedralfort bygget i år 1003 på øen Golfe des Pictons.


Hyggelige byer

Vendée regionen har utrolig mange små hyggelige byer med mange spændende historiske bygninger og en dejlig atmosfære. Nogle af disse er Apremont, Mouchamps og Faymoreau. Sørg også for at slå et smut forbi Malliévre en chamerende lille by i det smukkeste klippelandskab, byen har resterne fra et middelalderslot, som bestemt er et besøg værd. Besøg også middelalderlandsbyen Vouvant tæt ved en rivende flod. Denne landsby er fyldt med spændende legender og fantastiske monumenter, og ligger kun et stenkast fra den storslåede Vouvant-Mervent skov, hvor man kan nyde naturen og stilheden.

Gastronomi og familieudflugter

Spændende madoplevelser

Vendée byder på mange spændende og velsmagende madoplevelser. Særligt fisk og skalddyr spises meget og er utrolig lækkert i dette område. Med den lange kyststrækning er det let at få fat på og altid friskt. Prøv f.eks. sardiner fra Saint Gilles Croix de Vie eller Vendée Atlantique østers. Området har også udsøgte vine, særligt i den sydlige del af regionen finder du mange smukke vingårde og lange vinmarker. Nogle af de vigtigste distrikter er Brem sur Mer, Chantonnay, Mareuil sur Lay, Pissotte og Vix.


Oplevelser for hele familien

Vendée er den perfekte familiedestination. Med de lange badevenlige strande er der rig mulighed for forskellige vandaktiviteter og det smukke landskab lægger op til at tage på hyggelige cykelture eller vandreture. I Vendée finder du også Poy du Fou temapark, som tidligere er blevet udnævnt til den bedste temapark i verden. Poy du Foy er en historisk temapark som byder på masser af spændende shows for hele familien og storslåede aftenshows. Temaparken kan underholde hele familien i timevis.