Kan vi hjælpe?
7010 4343

Besøg ferieparker og ferieboliger i Holland

Besøg en af vores dejlige ferieparker i Holland og skab de perfekte rammer for en dejlig og oplevelsesrig ferie for hele familien. I Holland møder I en verden af muligheder, shopping, natur, god beliggenhed, afslapning og meget andet.

Besøg ferieparker og ferieboliger i Holland
Besøg en af vores dejlige ferieparker i Holland og skab de perfekte rammer for en dejlig og oplevelsesrig ferie for hele familien. I Holland møder I en verden af muligheder, shopping, natur, god beliggenhed, afslapning og meget andet.
Mest populære rejsemål i Holland (3)
Nordholland
Smukke Nordholland byder på alle de klassiske hollandske ikoner. Her finder du spændende ostemarkeder, hyggelige små fiskerlandsbyer og smukke gamle møller. Naturen har også masser at byde på såsom lækre...
Smukke Nordholland byder på alle de klassiske hollandske ikoner. Her finder du spændende ostemarkeder, hyggelige...
 • Masser af ro og fred for alle
 • Idylliske landsbyer som Volendam
 • Udforsk hovedstaden Amsterdam
6 mulige ferielejligheder
Se rejsemål
Sydholland
Sydholland er måske ikke så kendt en rejsedestination blandt danske børnefamilier, men det gør den ikke mindre fantastisk. Der er masser af spændende områder at besøge, fra byer som Schevingen,...
Sydholland er måske ikke så kendt en rejsedestination blandt danske børnefamilier, men det gør den...
 • Spændende dagsudflugter
 • Hyggelige kystlandsbyer
 • Brede sandstrande
1 mulig ferielejlighed
Se rejsemål
Gelderland
Hvis I søger blændende smukke landskaber, fascinerende kulturelle oplevelser og udsøgt gastronomi, så er Gelderland måske jeres næste feriedestination. Denne hollandske provins har det hele og er derfor det perfekte...
Hvis I søger blændende smukke landskaber, fascinerende kulturelle oplevelser og udsøgt gastronomi, så er Gelderland...
 • Hollandsk arkitektur
 • Brug dagen i Hoge Veluwe nationalpark
 • Stort udvalg af bla. zoologiske haver
2 mulige ferielejligheder
Se rejsemål

Ferieparker i Holland

Besøg en feriebolig i Holland

Med en feriebolig i en af vores mange skønne ferieparker i Holland, skaber du de perfekte rammer for en dejlig ferie med hele familien. I Holland er der masser af aktivitetsmuligheder for alle familiens medlemmer: smuk natur, spændende storbyer, fantastiske gastronomiske oplevelser, kulturelle seværdigheder og meget andet.

Book din feriebolig online på denne side eller tag kontakt til en af vores ferierådgivere på 7010 4343, de har alle erfaring med at sammensætte den helt rigtige ferie efter dine ønsker.

Hvorfor feriebolig i Holland?

Der er mange gode grunde til at vælge Holland som din næste feriedestination. Vi har samlet et par stykker her:

 • Ferieparker med høje standarder
 • Spændende gastronomiske oplevelser
 • Rig mulighed for spabesøg og afslapning
 • Smuk natur
 • Levende storbyer fyldt med historie og kultur

Gode områder med ferieparker i Holland

Nordholland har mange spændende seværdigheder og aktiviteter at begive sig ud i. Besøg nogle af de spændende ostemarkeder, små hyggelige fiskerbyer langs kysten eller gamle smukke vindmøller. Det er også i Nordholland du finder fantastisk strande og smukke landskaber fyldt med sandklitter.

Gelderland er Hollands største provins og her finder du masser af spændende tilbud til hele familien. Smukke natur landskaber, historiske byer, eventyrlige slotte og herregårde og vilde floder er blot nogle af de ting du kan opleve hvis du besøger Gelderland på din næste ferie.

Overjissel har den perfekte kombination af natur og historie. Området opleves bedst til fods eller på cykel, da det er den optimale måde til at komme helt tæt på de mange smukke naturreservater i området.

Seværdigheder i Holland

Der er masser af kunst, historie og kultur i Holland. Besøg Van Gogh museet i Amsterdam, og få et indblik i den hollandske kunstners smukke post-impressionistiske kunst. Besøg også den verdensberømte kunstner Rembrandt van Rijns tidligere bolig i Amsterdam. Boligen er restaureret så den ser ud som den gjorde da Rembrandt boede der i det 17. århundrede. Anne Franks hus i centrum er Amsterdam er også en helt særlig oplevelse for hele familien. Få et unikt indblik i 2. Verdenskrig gennem et barns øjne og hendes dagbog. 

Underholdning til børnene

Holland er fyldt med attraktioner, forlystelser og oplevelser, som børnene vil elske. I Wildlands Adventure Zoo Emmen kan du udforske hele verden på bare en enkelt dag. Denne unikke park byder på alt fra jungleoplevelser til polarlignende regioner, som børnene med garanti vil elske. Holland byder også på adskillige forlystelsesparker, prøv Walibi Holland med nogen af de vildeste forlystelser du finder i Holland. Slå også et smut forbi Park Duinrell der både er en alletiders forlystelsespark, men også har nogen af Europas bedste swimmingpools.

Aktiv ferie med familien

Holland er fyldt med cykler, det siges endda, at der er flere cykler end der er indbyggere. Med det flade landskab i Holland er det derfor oplagt at tage cyklen når du vil komme helt tæt på naturen og de mange fine landsbyer rundt omkring. Besøger du Holland i foråret er særligt en cykeltur gennem nogle af de store blomsterregioner en cykeltur værd. Her kan du kører med udsigt til alle regnbuens farver, et utrolig smukt syn. Tag forbi Keukenhof, ikke langt fra Amsterdam, den mest berømte og største blomsterpark i Holland. Er du en rigtig cykelentusiast, så er IJsselmeer ruten en fantastisk mulighed, her cykler du gennem de smukkeste landskaber og små autentiske landsbyer.

Ren afslapning med wellness

Der er masser af spændende aktiviteter og kulturelle oplevelser at begive dig ud i på din ferie i Holland, men husk også at sætte tid af til afslapning og forkælelse i en af Hollands mange wellnesscentrer. Her finder du saunaer, tyrkiske bade, massage og skønhedsbehandlinger. Holland byder på mange forskellige alternative spaoplevelser. I nogle spacentre kan du finde dampgrotter, i andre har de saltkrystalgrotter, hvor særlige saltkrystaller importeres fra Himalaya og i helt tredje finder du filmvisninger i saunaen. Prøv også den populære fiskespa, hvor Garra Rufa fisk fjerner hård hud fra dine fødder, samtidig med at du får oplevelsen af en blid massage.

Gastronomi og klima

Holland er et rigtigt øl-land, prøv deres store udvalg, men vær opmærksom på at de ofte har meget høje procenter. Derudover er den hollandske ost også meget populær. Overalt vil du finde spændende ostemarkeder med mulighed for at købe lidt lækkerier med hjem. Prøv også nogle af de mange andre spændende specialiteter landet har at tilbyde. Børnene vil med garanti elske den søde spise stroopwafel, hvor to tynde vafler er sat sammen med et tyndt lag sirup, eller patat, typiske tykt skårede pomfritter fyldt med spændende toppings.

Vejret i Holland

Vejret i Holland minder meget om det danske. Med en bred kystlinje bliver vintrene ikke for kolde, og somrene bliver ikke for varme, og landet har generelt let til regn. Så det er en god ide at pakke kufferten med tøj til alle situationer, så det ikke er vejret der holder dig tilbage fra at komme på opdagelse. De varmeste måneder er juli og august, hvorimod juni ofte er den vådeste. Dagtemperaturen om sommeren ligger mellem 18-22 grader, om aften og natten bliver det køligere og temperaturen falder til 12-13 grader.