Kan vi hjælpe?
7010 4343

Besøg en af vores dejlige ferieparker i Holland og skab de perfekte omstændigheder for en dejlig og oplevelsesrig ferie for hele familien. Ikke langt fra Danmarks grænse venter en verden af muligheder, shopping, naturudflugter, afslapning og meget andet. I Dansk Bilferies ferieboliger i Holland sikrer du dig et ferieophold hvor beliggenheden er i top og faciliteterne er gode.

Besøg en af vores dejlige ferieparker i Holland og skab de perfekte omstændigheder for en dejlig og oplevelsesrig ferie for hele familien. Ikke langt fra Danmarks grænse venter en verden af muligheder, shopping, naturudflugter, afslapning og meget andet. I Dansk Bilferies ferieboliger i Holland sikrer du dig et ferieophold hvor beliggenheden er i top og faciliteterne er gode.
Mest populære rejsemål i Holland (7)
Nordholland
Nordholland
Smukke Nordholland byder på alle de klassiske hollandske ikoner. Her finder du spændende ostemarkeder, hyggelige små fiskerlandsbyer og smukke gamle møller. Naturen har også masser at byde på i form...
Smukke Nordholland byder på alle de klassiske hollandske ikoner. Her finder du spændende ostemarkeder, hyggelige...
 • Masser af ro og fred
 • Fantastisk natur
 • Rig på historie
3 mulige ferieparker
Se rejsemål
Sydholland
Sydholland
Sydholland er måske ikke så kendt en rejsedestination blandt danske børnefamilier, men det gør den ikke mindre fantastisk. Der er masser af spændende områder at besøge, fra byer som Schevingen,...
Sydholland er måske ikke så kendt en rejsedestination blandt danske børnefamilier, men det gør den...
 • Spændende dagsudflugter
 • Smukke omgivelser
 • Brede sandstrande
1 mulig feriepark
Se rejsemål
Zeeland
Zeeland
Zeeland imponerer med sit marsklandskab, hyggelige byer og lange kystlinje med fine strande. Her vil du mærke vinden i håret og dufte det salte hav. Besøg en af vores hyggelige...
Zeeland imponerer med sit marsklandskab, hyggelige byer og lange kystlinje med fine strande. Her vil...
 • Smukke historiske byer
 • Gode muligheder for shopping
 • Naturskønt område
5 mulige ferieparker
Se rejsemål
Texel
Texel
I det nordlige Holland finder man en række små øer, også kaldet de vestfrisiske øer. Den største af disse hedder Texel. Texel er en poupulær ø blandt turister, blandt andet...
I det nordlige Holland finder man en række små øer, også kaldet de vestfrisiske øer....
 • Den hyggelige by Den Burg
 • Mange gode cykelstier
 • Smuk naturreservat
1 mulig feriepark
Se rejsemål
Overjissel
Overjissel
Besøg Overijssel og oplev de mange smukke naturreservater og parker. Den historiske provins byder på oplevelser til hele familien med sine mere end 500 registrerede historiske monumenter. Oplev provinsen på...
Besøg Overijssel og oplev de mange smukke naturreservater og parker. Den historiske provins byder på...
 • Historiske monumenter
 • Smukke naturreservater
 • Skønne byer
1 mulig feriepark
Se rejsemål
Noord-Brabant
Noord-Brabant
Noord-Brabant er en spændende provins i det sydlige Holland. Landskabet er præget af smuk natur med grønne bakker, og i de små hyggelige landsbyer rundt omkring, er der en rolig...
Noord-Brabant er en spændende provins i det sydlige Holland. Landskabet er præget af smuk natur...
 • Smuk natur
 • Gode naturparker
 • Spændende byer
1 mulig feriepark
Se rejsemål
Limburg
Limburg
Limburg er den sydligste provins i Holland, og sikkert ukendt for de fleste danskere. Men tager du på ferie i Limburg vil du opdage, at stedet rummer mange små skatte...
Limburg er den sydligste provins i Holland, og sikkert ukendt for de fleste danskere. Men...
 • Alsidig natur
 • Slotte og slotshaver
 • Smukke festivaler
1 mulig feriepark
Se rejsemål

Læs mere om ferieparker i Holland her..

Besøg ferieboliger i Holland
Med en feriebolig i en af vores mange skønne ferieparker i Holland, skaber du de perfekte rammer for en dejlig ferie med hele familien. I Holland er der masser af aktivitetsmuligheder for alle familiens medlemmer: smuk natur, spændende storbyer, fantastiske gastronomiske oplevelser, kulturelle seværdigheder og meget andet.

Book din feriebolig online på denne side eller tag kontakt til en af vores ferierådgivere på 7010 4343, de har alle erfaring med at sammensætte den helt rigtige ferie efter dine ønsker.

Hvorfor feriebolig i Holland?

Der er mange gode grunde til at vælge Holland som din næste feriedestination. Vi har samlet et par stykker her:

 • Ferieparker med høje standarder
 • Spændende gastronomiske oplevelser
 • Rig mulighed for spabesøg og afslapning
 • Smuk natur
 • Levende storbyer fyldt med historie og kultur

Gode områder med ferieparker i Holland

Nordholland har mange spændende seværdigheder og aktiviteter at begive sig ud i. Besøg nogle af de spændende ostemarkeder, små hyggelige fiskerbyer langs kysten eller gamle smukke vindmøller. Det er også i Nordholland du finder fantastisk strande og smukke landskaber fyldt med sandklitter.

Gelderland er Hollands største provins og her finder du masser af spændende tilbud til hele familien. Smukke natur landskaber, historiske byer, eventyrlige slotte og herregårde og vilde floder er blot nogle af de ting du kan opleve hvis du besøger Gelderland på din næste ferie.

Overjissel har den perfekte kombination af natur og historie. Området opleves bedst til fods eller på cykel, da det er den optimale måde til at komme helt tæt på de mange smukke naturreservater i området.

Seværdigheder i Holland

Kunst og kultur
Der er masser af kunst, historie og kultur i Holland. Besøg Van Gogh museet i Amsterdam, og få et indblik i den hollandske kunstners smukke post-impressionistiske kunst. Besøg også den verdensberømte kunstner Rembrandt van Rijns tidligere bolig i Amsterdam. Boligen er restaureret så den ser ud som den gjorde da Rembrandt boede der i det 17. århundrede. Anne Franks hus i centrum er Amsterdam er også en helt særlig oplevelse for hele familien. Få et unikt indblik i 2. Verdenskrig gennem et barns øjne og hendes dagbog. 

Underholdning til børnene
Holland er fyldt med attraktioner, forlystelser og oplevelser som børnene vil elske. I Wildlands Adventure Zoo Emmen kan du udforske hele verden på bare en enkelt dag. Denne unikke park byder på alt fra jungleoplevelser til polarlignende regioner, som børnene med garanti vil elske. Holland byder også på adskillige forlystelsesparker, prøv Walibi Holland med nogen af de vildeste forlystelser du finder i Holland. Slå også et smut forbi Park Duinrell der både er en alletiders forlystelsespark, men også har nogen af Europas bedste swimmingpools.

Aktiv ferie og afslapning

Cykelture
Holland er fyldt med cykler, det siges endda, at der er flere cykler end der er indbyggere. Med det flade landskab i Holland er det derfor oplagt at tage cyklen når du vil komme helt tæt på naturen og de mange fine landsbyer rundt omkring. Besøger du Holland i foråret er særligt en cykeltur gennem nogle af de store blomsterregioner en cykeltur værd. Her kan du kører med udsigt til alle regnbuens farver, et utrolig smukt syn. Tag forbi Keukenhof, ikke langt fra Amsterdam, den mest berømte og største blomsterpark i Holland. Er du en rigtig cykelentusiast, så er IJsselmeer ruten en fantastisk mulighed, her cykler du gennem de smukkeste landskaber og små autentiske landsbyer.

Wellness
Der er masser af spændende aktiviteter og kulturelle oplevelser at begive dig ud i på din ferie i Holland, men husk også at sætte tid af til afslapning og forkælelse i en af Hollands mange wellnesscentrer. Her finder du saunaer, tyrkiske bade, massage og skønhedsbehandlinger. Holland byder på mange forskellige alternative spaoplevelser. I nogle spacentre kan du finde dampgrotter, i andre har de saltkrystalgrotter, hvor særlige saltkrystaller importeres fra Himalaya og i helt tredje finder du filmvisninger i saunaen. Prøv også den populære fiskespa, hvor Garra Rufa fisk fjerner hård hud fra dine fødder, samtidig med at du får oplevelsen af en blid massage.

Gastronomi og klima

Hollandske specialiteter
Holland er et rigtigt øl-land, prøv deres store udvalg, men vær opmærksom på at de ofte har meget høje procenter. Derudover er den hollandske ost også meget populær. Overalt vil du finde spændende ostemarkeder med mulighed for at købe lidt lækkerier med hjem. Prøv også nogle af de mange andre spændende specialiteter landet har at tilbyde. Børnene vil med garanti elske den søde spise stroopwafel, hvor to tynde vafler er sat sammen med et tyndt lag sirup, eller patat, typiske tykt skårede pomfritter fyldt med spændende toppings.

Klima
Vejret i Holland minder meget om det danske. Med en bred kystlinje bliver vintrene ikke for kolde, og somrene bliver ikke for varme, og landet har generelt let til regn. Så det er en god ide at pakke kufferten med tøj til alle situationer, så det ikke er vejret der holder dig tilbage fra at komme på opdagelse. De varmeste måneder er juli og august, hvorimod juni ofte er den vådeste. Dagtemperaturen om sommeren ligger mellem 18-22 grader, om aften og natten bliver det køligere og temperaturen falder til 12-13 grader.