Kan vi hjælpe?
7010 4343
Legeplads
Restaurant
Indendørs pool
Animation
Vandrutsjebane
WIFI
Ferie-oase for både store og små midt i skoven
Når kør-selv ferien går til feriestedet Heideheuvel i Holland, kan I se frem til en ferie fyldt med sjov og underholdning i kombination med rolige og naturskønne omgivelser. Heideheuvel ligger midt i et naturskønt skovområde i hollandske Gelderland, hvor I kan gå på opdagelse i smukke naturparker og opleve attraktioner som f.eks. zoologiske haver i kort afstand.
Legeplads
Restaurant
Indendørs pool
Animation
Vandrutsjebane
WIFI
Pool
Indendørs pool
Vandrutsjebane
Sport
Multisportsbane
Bordtennis
Tennis
Trampolin
Cykeludlejning
Bowling
Mini golf
For børn
Legeplads
Underholdning
Animation
Pension
Morgenmad
Wellness/Spa
Sauna
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 242
Parkering
WIFI
Butikker
Supermarked
Bar/Restaurant
Restaurant
Snack bar
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Indendørs pool
Vandrutsjebane
Sport
Multisportsbane
Bordtennis
Tennis
Trampolin
Cykeludlejning
Bowling
Mini golf
For børn
Legeplads
Underholdning
Animation
Pension
Morgenmad
Wellness/Spa
Sauna
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 242
Parkering
WIFI
Butikker
Supermarked
Bar/Restaurant
Restaurant
Snack bar

Velkommen til Heideheuvel

Skønne ferieboliger midt i skoven

Forkæl børnene med en afslappende tur til feriestedet Heideheuvel, der ligger midt i et stort skovområde. Området byder på dejlige oplevelser i naturen og gode muligheder for at gå eller cykle på opdagelse med børnene. Aktiviteterne på feriestedet er mange og faciliteterne er børnevenlige. Heideheuvel byder på ferieboliger til hele familien, så I får en tryg base at vende hjem til efter mange sjove timer med aktiviteter, udflugter og oplevelser i naturen. 

Derfor skal I vælge feriestedet Heideheuvel

Når I vælger Heideheuvel til jeres næste kør-selv ferie, kan I være sikre på at få en både afslappende og oplevelsesrig ferie. Herunder har samlet en række fordele ved at vælge netop dette feriested: 

  • Rummelige bungalows omgivet af flot natur
  • Indendørs svømmehal med rutsjebane
  • Mange faciliteter til store og små børn
  • Sports-aktiviteter for hele familien
  • Forskellige spisesteder og indkøb
  • Tæt afstand til spændende attraktioner

Slip børnene løs i indendørs vandland med rutsjebane

De fleste børn vil synes, at det bedste ved ferien er muligheden for at kunne boltre sig i vandet. Det kan de også på feriestedet Heideheuvel, hvor I som gæster får fri adgang hver dag. Her kan I finde frem til familiens bedste dykker, lære at svømme og mange andre muligheder for vandpjaskeri. Børnene kan tage en tur i vandrutsjebanen, mens her også findes en sauna, som indbyder til rén afslapning. Desuden er der børnebassin til familiens yngste medlemmer.

Tilbring ferien med timevis med sport, spil og leg

Heideheuvel er et sandt paradis for børnene, da der både er noget for alle aldre og aktiviteter til hele dagen lang. Feriestedets maskot "Bollo" har sin egen børneklub med sjov, leg og kreativitet. I finder også en eng med dyr, som børnene kan fodre og klappe. Herudover er der legepladser, hoppepude, eventyrslot, minigolf, multi-sportsbane, bueskydning, bowling, laser-game, bordtennis, tennis og mulighed for at leje cykler. Der er derfor ingen grund til, at hverken store eller små familiemedlemmer kommer til at kede sig på ferien til dette skønne feriested. 

Vælg jeres favoritretter på ét af spisestederne

Heideheuvel har både butik, snackbar, restaurant, så I behøver ikke forlade feriestedet for at få sulten stillet. Ønsker I ekstra forkælelse under jeres ophold på Heideheuvel, kan I tilkøbe morgenmadsservice, dagligvarer og forskellige måltidspakker til jeres feriebolig. Både den moderne restaurant og snackbar tilbyder retter af lokale råvarer, økologi samt hyggelig feriestemning. Menukortet opdateres løbende og I finder også allergivenlige retter. Børnene finder med sikkerhed også noget de kan lide i den store Bollo-buffet i restauranten på hollandske Heideheuvel.

Kort afstand til spændende attraktioner

Foruden den helt fantastiske naturpark Veluwe, som I kan udforske på cykel eller gåben, finder I også mange attraktioner i området omkring feriestedet Heideheuvel. Besøg f.eks. Apenheul, hvor især aberne er i centrum. Forkæl børnene i et stor indendørs legeland Kids Playground, der ligger i Apeldoorn eller vær kulturel med museumsbesøg i kombination med ture til de hyggelige omkringliggende byer, hvor I kan opleve hollandsk kultur, tradition og ikke mindst gastronomi.