Kan vi hjælpe?
7010 4343

De bedste ferieparker i Limburg

Limburg er den sydligste provins i Holland, og sikkert ukendt for de fleste danskere. Men tager du på ferie i Limburg vil du opdage, at stedet rummer mange små skatte - charmerende landsbyer, god mad og drikke, smuk natur og masser af aktivitetsmuligheder i form af eksempelvis vandring, cykling, forlystelsesparker og fantastiske byer som Maastricht, Roermond og den hvide by Thorn.

De bedste ferieparker i Limburg
Limburg er den sydligste provins i Holland, og sikkert ukendt for de fleste danskere. Men tager du på ferie i Limburg vil du opdage, at stedet rummer mange små skatte - charmerende landsbyer, god mad og drikke, smuk natur og masser af aktivitetsmuligheder i form af eksempelvis vandring, cykling, forlystelsesparker og fantastiske byer som Maastricht, Roermond og den hvide by Thorn.

Ferieparker i Limburg

Læs mere om Limburg

Vi kender Limburg!
Limburg er en spændende provins som har rigtig mange ting at byde på. Fra gode cykelstier og et smukt varieret landskab med floder og søer, til smukke byer med interessante seværdigheder. 

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig.

Hvorfor feriebolig i Limburg?

Der er mange gode grunde til at vælge Limburg som jeres næste feriedestination. Vi har samlet et par af dem her:

  • Smukke landsbyer og byer
  • Det bakkede, grønne landskab
  • Imponerende Maastricth
  • Burgundisk gæstfrihed

To charmerende ferieparker i Limburg

Feriepark de Weerterbergen
Grænsende op til Weerter og Budeler bjergene med de vidde skovområder, klitter og marker, ligger ferieparken Weeterbergen. Parken byder på et subtropisk vandland, spændende udflugter og sportsaktiviteter i området, samt en stor, overdækket skøjtebane, hvor gæster har fri entré. 

Bungalow Klein Wink ligger i grønne omgivelser, hvor du kan nyde en velfortjent ferie. Bungalow Klein Wink ligger i nærheden af den charmerende landsby Arcen i midten af nationalparken Maasduinen. I ferieparken er der et bredt udvalg af faciliteter og aktiviteter, som kurbadet Thermalbaad Arcen. Der er mange spændende udflugtsmuligheder i området, som byen Venlo.

Det kan I opleve i Limburg

Valkenburg  er der masser at lave. Her kan du opdage huler og romerske katakomber samt et udendørs teater. Valkenburg er helt bestemt et besøg værd! 

Maastricht blev grundlagt af romerne på bredden af det, der i dag hedder Maas-floden. Byens historie går mere end 2000 år tilbage og huser blandt andet St. Sevatius kirken, som er Hollands ældste. En anden stor seværdighed er Bonnefantenmuseet, som har en flot samling af malerier og skulpturer. Maastricht er også en rigtig fin shoppingby, hvor der også findes mange sjove og originale butikker.

Drielandenpunkt i Vals er det højeste punkt i Holland og noget af en turistmagnet. Men alligevel er det et spændende sted at besøge. I parken kan man vandre og cykle og for børnene er der en spændende labyrint. 

Bokrijk Friluftsmuseum-Genk er et friluftsmuseum der ligger i Genk. Her kan I se over 100 historiske huse og se, føle og smage hvordan fortidens mennesker levede. Historien levendegøres af skuespillere udklædt i datidens gevandter.

Maden og vejret i Limburg

Mad, drikke og kultur
Holland er bl.a. kendt for sine gode oste og berømte øl. På de mange ostemarkeder kan du finde og købe lidt lækkerier at tage med hjem. Prøv også nogen af de andre spændende specialiteter landet har at tilbyde. Noget der sikkert vil hitte hos børnene er den søde spise stroopwafel, hvor to tynde vafler er sat samen med et tyndt lag sirup. I Limburg spises også Zoervleisj, surt kød, overalt. Det smager mod forventning rigtig godt, og kan bestilles som en snack med pomfritter til.

Vejr og klima
Vejret i Holland minder meget om det danske. Med en bred kystlinje bliver vintrene ikke for kolde, og somrene bliver ikke for varme, og landet har generelt let til regn. Så det er en god idé at pakke kufferten med tøj til alle situationer, så det ikke er vejret der holder dig tilbage fra at komme på opdagelse. De varmeste måneder er juli og august, hvorimod juni ofte er den vådeste. Dagtemperaturen om sommeren ligger mellem 18-22 grader, om aften og natten bliver det køligere og temperaturen falder til 12-13 grader.