Kan vi hjælpe?
7010 4343
Det rene ferieparadis!
Feriepark De Weerterbergen ligger midt i store skove og smukke hedemarker omgivet af charmerende floder og søer. Denne fantastiske feriepark har en masse at byde på. Se blandt andet smukke byer eller oplev sjove forlystelsesparker i nærområdet. I ferieparken er der også rig mulighed for afslapning, sport, underholdning og sjove aktiviteter.
Information

Velkommen til De Weerterbergen

Hvorfor vælge Feriepark De Weerterbergen?

Nedenfor har vi listet 4 grunde:

  • Kæmpe indendørs subtropisk badeland
  • Gode udflugtsmuligheder
  • Smukke omgivelser og fantastisk natur
  • Masser af aktiviteter og underholdning

Læs mere om De Weerterbergen her

Feriepark De Weerterbergen er en komplet og alsidig familiepark beliggende i smukke Limburg. Parken er rig på natur og kendt for sine skove, vandløb, kyster, klitter og marker. Udforsk den fortryllende natur til fods eller lej en cykel eller en kano! I nærheden af ferieparken finder du blandt andet en række charmerende kystbyer og et væld af spændende aktiviteter. Dette gør Weerterbergen til den perfekte feriedestination.

Vandparadis & 6D biograf

For de små er der naturligvis børnebassin, 52m rutschebane og masser af underholdning. De ældre vil kunne slappe af i baren hvor de kan nyde kolde drinks og snacks. Hvis vejret er godt vil det være muligt at nyde solen i den store udendørs pool. Glem 3D biografer. Det her er 6D! Det er dobbelt så sjovt og dobbelt så spændende. I den nye 6D biograf vil det være muligt at opleve bevægelige stole, rivende vind og betagende lyseffekter mens du ser 3D film. Dette er nok den mest bizarre biograf i Holland.  

Mad

Efter en hel dag med spændende aktiviteter bliver man selvfølgelig sulten og tørstig. Ferieparken har en lang række spisemuligheder til et vært publikum. Til frokost eller en hurtig bid mad, bør du prøve parkens cafe, som byder på et udvalg af snacks. Desuden byder Weerterbergen på et Pizzeria og en pandekagerestaurant. Hvis du foretrækker at spise meget, så huser ferieparken også en buffetrestaurant og en à la carte restaurant. 

Indkøbsmuligheder

På Weerterbergen finder du et supermarked, hvor du kan købe alle former for mad. Om du er til lækker morgenmad eller en festlig aften ved grillen, så kan du få det hele. Hvis du ikke er interesseret i at stå i kø, så kan du endda bestille dine dagligvarer online hjemmefra, hvor du kan placere din ordre i op til 2 dage før ankomst.  

Sport & spil

På Feriepark de Weerterbergen finder du et hav af sportsgrene og spil. For eksempel kan du lære bueskydning eller deltage i bowling turnering eller bingo. Desuden byder ferieparken på en kæmpe klatrevæg, tennisbaner og trampolin. Hvis du ikke føler at du har fået nok sport efter alt det, så kan du se alle foldboldkampene fra Premier League, som bliver vist i sportsbaren. 

Til både små og store

Hvis du medbringer yngre gæster, så skal du ikke være i tvivl om at de nok skal komme til at hygge sig. For børnene vil der nemlig være et hav af arrangementer og udendørs legeområder, hvor det professionelle animationsteam vil stå for alt sjov. For de ældre gæster vil der være mulighed for at spille pool, bowling, minigolf eller måske leje en vandcykel eller en kano.