Kan vi hjælpe?
7010 4343

Hyggelige ferieparker i Noord-Brabant

Noord-Brabant er en spændende provins i det sydlige Holland. Landskabet er præget af smuk natur med grønne bakker, og i de små hyggelige landsbyer rundt omkring, er der en rolig og autentisk atmosfære. Med et ophold i en af vores skønne ferieboliger, får I de bedste rammer for at udforske Noord-Brabant. Besøg nogle af Europas største safari- og forlystelsesparker, tag på cykelture i skoven, eller gå på opdagelse i byerne Den Bosch eller Breda.

Hyggelige ferieparker i Noord-Brabant
Noord-Brabant er en spændende provins i det sydlige Holland. Landskabet er præget af smuk natur med grønne bakker, og i de små hyggelige landsbyer rundt omkring, er der en rolig og autentisk atmosfære. Med et ophold i en af vores skønne ferieboliger, får I de bedste rammer for at udforske Noord-Brabant. Besøg nogle af Europas største safari- og forlystelsesparker, tag på cykelture i skoven, eller gå på opdagelse i byerne Den Bosch eller Breda.

Ferieparker i Nord-Brabant

Læs mere om Noord-Brabant

Vi kender Nord-Brabant!
Noord-Brabant er hyggelig og charmerende med smukke landsbyer, grønne områder og masser af aktiviteter for hele familien. Oplev natur og dyr på tæt hold i safariparker og nationalparker, tag på opdagelse i spændende byer eller slap af ved poolen i ferieparken. 

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

Hvorfor feriebolig i Nord-Brabant?

Der er mange gode grunde til at vælge Nord-Brabant som jeres næste feriedestination. Vi har samlet et par af dem her.

  • Hyggelige landsbyer
  • Smuk grøn natur
  • Spændende attraktioner
  • Mange aktivitetsmuligheder

Den Bosch og en fantastisk feriepark

Den Bosch er hovedstaden i Noord-Brabant og ligger ca. 80 kilometer syd for Amsterdam. Byens fulde navn, 's-Hertogenbosch (hertugens skov), har rødder tilbage til det 12. århundrede, hvor der var et stort slot og en stor skov. Det kom under svære angreb under 80-års krigen, men den dag i dag, kan man stadig se, hvor linjerne i fæstningsværket fulgte kanalernes form. Den Bosch har to berømte attraktioner: En imponerende kirke og et spændende museum. I byen kan man også udforske de unikke tunnelkanaler.

Feriepark Katjeskelder er en familievenlig feriepark med mange faciliteter, herunder indendørs og udendørs pool, bowlingbane og flere legepladser. I området omkring parken findes der skove hvor man kan vandre eller cykle, og parken ligger også ideelt for at besøge Big Ben eller Safari Beekse Bergen.

Hyggelige byer og sjove attraktioner

Breda er en by hvor man kan opleve lidt af hvert. For de kulturelt interesserede, er Chassé Teatret eller The Graphic Design Museum interessant at se. Desuden kan man ofte opleve forskellige kunst- og teater installationer på gaden og til festivaller og events. Breda byder også på et bredt udvalg af restauranter, caféer, biografer og diskoteker, samt mange spændende butikker, så det er nok en god idé at have god tid, når man skal besøge Breda.

Oosterhout er en grøn by med smukke omgivelser og et godt sted at shoppe. Byen er rig på historie, blandt andet havde man her et tempel dedikeret til St. John Baptist, men dette blev senere ødelagt af spanske tropper under 80-års krigen i 1573. Èt tårn står dog stadig tilbage.

Efteling Kaatsheuvel er en forlystelsespark som ligger tæt ved Tilburg. Med et areal på over 720.000 m2, er den en af de største forlystelsesparker i Europa. I Efteling kan I opleve spændende rutjsebaner, fortryllende attraktioner og spektakulære parkshows - et rent paradis for børn og barnlige sjæle.

Beekse Bergen Safaripark kaldes også for det afrikanske hjerte i Brabant. Find jeres indre vilddyr frem når I tager på safari med 1.250 dyr eller hop i badetøjet og tilbring en dag i Speelland, et stort vandland med sjove attraktioner, der ligger samme sted som safariparken.

Hollandske specialiteter og klima

Hollandske specialiteter
Holland er et rigtigt øl-land, prøv deres store udvalg, men vær opmærksom på at de ofte har meget høje procenter. Derudover er den hollandske ost også meget populær. Overalt vil du finde spændende ostemarkeder med mulighed for at købe lidt lækkerier med hjem. Typisk for denne region er Brabant-kaffen, som ofte serveres ved festlige lejligheder. Man starter med et glas cognac med sukker, hvorefter alle mulige former for brød kommer på bordet - og kaffen naturligvis.

Vejr og klima
Vejret i Holland minder meget om det danske. Med en bred kystlinje bliver vintrene ikke for kolde, og somrene bliver ikke for varme, og landet har generelt let til regn. Så det er en god idé at pakke kufferten med tøj til alle situationer, så det ikke er vejret der holder dig tilbage fra at komme på opdagelse. De varmeste måneder er juli og august, hvorimod juni ofte er den vådeste. Dagtemperaturen om sommeren ligger mellem 18-22 grader, om aften og natten bliver det køligere og temperaturen falder til 12-13 grader.