Kan vi hjælpe?
7010 4343

Alle de bedste ferieboliger i Nordholland

Smukke Nordholland byder på alle de klassiske hollandske ikoner. Her finder du spændende ostemarkeder, hyggelige små fiskerlandsbyer og smukke gamle møller. Naturen har også masser at byde på såsom lækre sandstrande, hvor I kan slappe af efter en lang dag.

Alle de bedste ferieboliger i Nordholland
Smukke Nordholland byder på alle de klassiske hollandske ikoner. Her finder du spændende ostemarkeder, hyggelige små fiskerlandsbyer og smukke gamle møller. Naturen har også masser at byde på såsom lækre sandstrande, hvor I kan slappe af efter en lang dag.

Ferieboliger i Nordholland

Læs mere om Nordholland

Ferie i Nordholland
En feriebolig i Nordholland er det perfekte valg hvis du vil opleve alle de klassiske Hollandske seværdigheder. Her kan du få hollandsk ost i lange baner, besøge de smukke gamle vindmøller, gå på opdagelse i Amsterdam og meget andet. Der er masser af underholdning og aktiviteter for hele familien. 

Bestil din feriebolig til Nordholland online her på siden, eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343, de kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige feriebolig til dig og din familie.

Hvorfor feriebolig i Nordholland?

Der er mange gode grunde til at vælge Nordholland som din næste feriedestination. Vi har listet et par af dem op her:

  • Masser af spændende sightseeing
  • Besøg smukke Amsterdam
  • Dejlige ferieparker med god beliggenhed og gode faciliteter
  • Rigt kulturliv
  • Spændende historiske seværdigheder

Nordhollands mest populære ferielejligheder

Marinapark Volendam fra 2008, ligger tæt ved Gouwsee og en hyggelig lystbådshavn. Her er der rig mulighed for vandsportsaktiviteter, og her kan du opleve det autentiske Holland i de mange nærliggende små landsbyer.

Feriepark De Woudhoeve ligger i midten af den smukkeste natur, omringet af skove, hav og heder. Det er en hyggelig og rummelig feriepark, lige ved de dejlige små landsbyer Egmond aan den Hoef, Bergen og Alkmaar. Ferieparken har udendørs, opvarmet pool, sjove legepladser og spændende underholdning, så der er meget at tage sig til for familiens mindre medlemmer. Desuden er der rig mulighed for sportslige aktiviteter, blandt andet badminton, fodbold, tennis og meget mere.


Byer og seværdigheder

Amsterdam er Hollands hovedstad. Her kan du opleve en blanding af historisk atmosfære og moderne metropol i den gamle by. Gå langs de mange kanaler, beundre den særprægede arkitektur og besøg de mange historiske og kulturelle seværdigheder, som eksempelvis Anne Franks hus og Rijksmuseet. 

Texel er en ø og et sandt paradis. Her kan du bade ved 30 km lange sandstrande og opleve enestående naturlandskaber. 

Haarlem  har også mange historiske bygninger og smukke gamle pladser. Gå en tur gennem de smalle snoede gader og se på spændende historiske monumenter og bygningsværker. Her er også flere interessante museer og et rigt restaurantliv. Både nord og syd for Haarlem finder du også smukke storslåede blomstermarker, hvilke særligt er et besøg værd i foråret. Her kan du opleve tulipaner, hyacinter, krokusser og mange andre blomster i alverdens farver. Tag en cykeltur kun 15 minutter uden for byen og kom helt tæt på den farverige natur. 


Det autentiske Holland

Fiskerlandsbyer Volendam og Marken er nogle af de meste besøgte små landsbyer i Nordholland. Her kan du gå på opdagelse i smukke havne, tage på bådture eller prøve traditionelle klædedragter. Brug også tid på at se nærmere på de traditionelle hollandske huse i de små landsbyer, her gemmer sig både historie og smuk arkitektur.

Ostemarkeder er noget Nordholland i særdeleshed er kendt for. Besøg byen Edam, som har handlet med ost til alle verdens hjørner i flere århundrede. Byens hovedattraktion er naturligvis ostemarkedet, der til stadighed drives på traditionel vis med hestevogne. Tag også et smut forbi Alkmaar, som er kendt som ostebyen i Holland. Foruden lækker ost, finder du også spændende museer, en hyggelig historisk bymidte og et rigt byliv.