Kan vi hjælpe?
7010 4343
Legeplads
Restaurant
Indendørs pool
Indendørs legeplads
Animation
Vandrutsjebane
Bo i ét med naturen på hyggelige Coldenhove
Coldenhove er et stort feriested, hvor I finder aktiviteter så langt øjet rækker og til timevis af underholdning for alle. Aktiviteter for hele familien, hvor I både kan have det sjovt og blive udfordret. Børnene vil elske vandlandet med bl.a. vandrutsjebane og soppebassin, mens de landlige omgivelser indbyder til naturskønne udflugter i det smukke skovområde.
Legeplads
Restaurant
Indendørs pool
Indendørs legeplads
Animation
Vandrutsjebane
Pool
Indendørs pool
Vandrutsjebane
Sport
Sports turneringer
Bordtennis
Multisportsbane
Basketball
Cykeludlejning
Bowling
Trampolin
Klatrevæg
Volleyball
Fodbold
For børn
Spillehal
Indendørs legeplads
Legeplads
Underholdning
Animation
Generelt
WIFI
Parkering
Butikker
Supermarked
Bar/Restaurant
Snack bar
Take Away
Pizzaria
Restaurant
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Indendørs pool
Vandrutsjebane
Sport
Sports turneringer
Bordtennis
Multisportsbane
Basketball
Cykeludlejning
Bowling
Trampolin
Klatrevæg
Volleyball
Fodbold
For børn
Spillehal
Indendørs legeplads
Legeplads
Underholdning
Animation
Generelt
WIFI
Parkering
Butikker
Supermarked
Bar/Restaurant
Snack bar
Take Away
Pizzaria
Restaurant

Velkommen til Coldenhove

Bo midt i naturskønt skovområde

Feriestedet Coldenhove er beliggende i et roligt og grønt skov- og landområde ved hollandske Veluwe, omgivet af smuk natur og dyreliv. Når I ikke selv udforsker naturen på cykel eller til fods, kan I boltre jer i feriestedets indendørs swimmingpool med vandaktiviteter eller prøve kræfter med forskellige typer sport og faciliteter for både mindre og større børn. Coldenhove er et rigtig godt valg familieferie, hvor I bor i et feriehus, der fungerer som en komfortabel og hyggelig base I kan vende hjem til efter en lang dag med oplevelser og udflugter.

Derfor skal I vælge Coldenhove

Feriestedet Coldenhove er et oplagt valg for jer der ønsker at bo i naturskønne omgivelser med adgang til udflugter og aktiviteter. Herunder har vi samlet en række gode grunde til at vælge netop hollandske Coldenhove, til jeres næste kør-selv ferie med familien:   

 • Bo midt i skoven
 • Familievenlige ferieboliger
 • Stort vandland med soppebassin
 • Sjovt indendørs legeområde til børnene 
 • Sports-faciliteter og spil for hele familien
 • Flere lækre spisesteder og shop på feriestedet 

Slip jeres indre vandhund løs

Tag familien med en tur i den indendørs swimmingpool, som I frit kan boltre jer på jeres ophold på Coldenhove. Foruden en større indendørs pool, så kan de mindste børn plaske i soppebassinet eller suse ned af vandrutsjebanen. I midten af poolområdet finder i et legeskib, hvor børnene kan slippe fantasien løs. Den indendørs pool er en oplagt mulighed for at hele familien kan boltre sig og tage en forfriskende dukkert uanset vejret. 

Masser af sjov og aktiviteter

I kan se frem til at prøve mange aktiviteter og dyrke forskellige typer sport. Hele året rundt arrangeres sjov og underholdning for alle af feriestedets gæster. Til de mindste er der indendørs legeland, hoppepude, børne-klub med den sjove maskot "Bollo", en eng med dyr samt flere legepladser. Herunder har vi listet et udvalg af de mange forskellige typer aktiviteter i kan glæde jer at prøve kræfter med:

 • Spillehal
 • Interaktiv fodboldmur
 • Adventure golf
 • Løbebane til børn
 • Bowling
 • Bueskydning
 • Klatrevæg
 • Kæmpe LEGO
 • Bordtennis
 • Fodbold
 • Volley
 • Petanque 

Vil I spise ude eller hjemme?

I behøver ikke køre langt for at gøre jeres indkøb når i bor i Coldenhove. Feriestedet har nemlig sit eget supermarked med et stort udvalg af dagligvarer, herunder lækre friske råvarer og lokale produkter. Og vil I hellere spise jeres måltider ude, kan I vælge mellem feriestedets forskellige spisesteder såsom restaurant og pizzaria. Til den lille sult findes der snack- og is-bar. I kan også tage jeres måltider med som take-away, hvis I vil slippe for madlavningen og spise et andet sted. har også mulighed for at bestille morgenmad til jeres feriebolig, samt leje en racelette til et hyggeligt måltid i familiens selskab.

Familievenlige udflugter og oplevelser

Når I bor på Coldenhove, er det naturligvis oplagt at udforske naturen, som venter lige uden for jeres feriebolig. På feriestedet kan I selv leje cykler eller tage på gå- eller vandretur til de mange naturskønne oplevelser. Området omkring Veluwe, byder nemlig på nogle af de bedste vandrestier i Holland og optimale muligheder for at spotte det vilde dyreliv, som findes i område. Hvis I gerne vil på lidt længere udflugter, kan vi anbefale Veluwezoom National Park i Rheden (ca. 21 km), besøge Burgers´ Zoo i Arnhem (ca. 25 km), opleve Loenense vandfaldene i Loenen (ca. 7 km) eller tage en sightseeing-tur i damptoget fra Veluwsche Stoomtrein Maatschappij i Beekbergen (ca. 11 km), der kører mellem Apeldoorn og Dieren.