Kan vi hjælpe?
7010 4343
Marinapark Volendam - ved en smuk lystbådehavn
Denne feriepark ligger nær bredden Gouwzee i Volendam i Holland, hvor den er opført i 2008 med en smuk lystbådehavn. Parken har et indendørs poolområde med boblebad, hvor I kan slappe helt af. I Marinapark Volendam oplever I den bedste side af Holland.
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Mod betaling
Generelt
Sprog
Hollandsk, Engelsk
Information
Faciliteter på feriestedet
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Mod betaling
Generelt
Sprog
Hollandsk, Engelsk

Velkommen til Marinapark Volendam

Hvorfor vælge Marinapark Volendam?

Der er flere gode grunde til at vælge netop Marinapark Volendam som destination til jeres næste ferie. Blandt andet det indendørs poolområde med børnepool, børneunderholdningen for de yngste gæster, muligheden for at leje cykler i ferieparken og beliggendeheden, direkte til strand ved søen.

Læs mere om Marinapark Volendam her

Marinapark Volendam er en nyere feriepark, der byder på flotte og moderne ferielejligheder, hvilke danner rammen om en både afslappende og oplevelsesrig ferie som kører i jeres helt eget tempo. Ferieleljighederne er smukt placeret ved havnen og med udsigt over vandet. 

Restauranter og indkøbsmuligheder

Når sulten melder sig i løbet af dagen, kan I nyde et dejligt og smagfuldt måltid hos ferieparkens restaurant, hvor der serveres lækre retter til enhver smag.
Ferieparken byder på flere butikker og food-markedet, der giver jer mulighed for at handle ind til selv at lave mad hjemme i ferielejligheden.

Poolområde og strand

Marinapark Volendam byder jer velkommen til et indendørs poolområde, hvor der er lagt op til mange timers sjov med vandpjaskeri. Her kan I desuden koble helt af i poolområdets dejlig varme jacuzzi eller boltre jer i den separate børnepool. Ferieparken er placeret direkte til søen Ijssel, hvor I som gæster i Marinapark Volendam, kan nyde godt af den private søstrand med både solbadning, svømning, surfing eller leje en båd.

Aktiviteter og underholdning

Når I bor på Marinapark Volendam kan I nemt tage på opdagelse i de nærliggende omgivelser. I kan f.eks. leje cykler i ferieparken, de yngste gæster kan slippe fantasien løs på den gode legeplads, og i løbet af dagen og aftenen organiseres der god underholdning for børnene.