Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Nyd ferien i en hollandsk provins
Denne feriepark har beliggenhed midt i skoven ved Overijssel og tilbyder gode aktiviteter for både unge såvel som ældre. Her kan I spille minigolf eller tennis, ride på heste eller svømme ligegyldigt hvordan vejret er - der er nemlig både indendørs- og udendørs poolområde med separat børnebassin.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Sprog
Hollandsk, Engelsk, Tysk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Hollandsk, Engelsk, Tysk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Velkommen til Feriepark de Luttenberg

Hvorfor vælge De Luttenberg?

Dansk Bilferie har nedenfor udvalgt de bedste grunde til hvorfor denne feriepark bør være med i jeres overvejelser:

  • Poolområde både inde og ude
  • Restaurant og minimarked
  • Placering i skov med gode muligheder for udflugter

Læs mere om De Luttenberg her

Ferieparken her ligger placeret i skoven ved Overijssel og tilbyder gode faciliteter for alle. Her får du et poolområde både inde og ude, aktiviteter, restaurant og bar, samt et minimarked. Desuden ligger De Luttenberg placeret godt i forhold til udflugter i området. Find og book ferien online her på siden, eller tag kontakt per telefon til en af vores erfarne feriekonsulenter på 7010 4343. De sidder altid klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Aktiviteter

Ferieparken har et fint poolområde, som I kan udnytte hvad end vejret byder på sol eller regn - her er nemlig både bassin inde og ude. I området udenfor er der rutsjebane og børnebassin. Efter en svømmetur kan I tage en tur i saunaen. Ferieparken tilbyder også at I kan udfordre hinanden i et spil minigolf eller tennis. De mindste i familien kan også fjolle rundt på legepladsen.

Udflugter

Når sulten melder sig, kan I besøge ferieparkens restaurant, hvor I kan få lidt lækkert at spise eller lidt at drikke. Med ferieparkens placering i en skov indbydes der også til gode udflugter som for eksempel kunne gøres på hesteryg. I kan også besøge Ommen eller Zwolle for en shoppingdag eller måske Hellendoorn som har en sjov aktivitetspark.