Kan vi hjælpe?
7010 4343

De skønneste ferielejligheder på Texel

I det nordlige Holland finder man en række små øer, også kaldet de vestfrisiske øer. Texel er en poupulær ø blandt turister, blandt andet på grund af sine brede strandboulevarder, 120 kilometer cykelsti, naturområder og ikke mindst tulipanmarker.

De skønneste ferielejligheder på Texel
I det nordlige Holland finder man en række små øer, også kaldet de vestfrisiske øer. Texel er en poupulær ø blandt turister, blandt andet på grund af sine brede strandboulevarder, 120 kilometer cykelsti, naturområder og ikke mindst tulipanmarker.

Ferieboliger på Texel

Læs mere om Texel

Vi kender Texel!
Få en fantastisk sommeroplevelse på øen Texel i Holland. Texel har det hele; strande, et smukt sceneri som kan udforskes på vandre- og cykelture, autentiske gårde, samt hyggelige landsbyer, hvor I finder restauranter, caféer og strandpavillioner. 

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig.

Hvorfor feriebolig på Texel?

Der er mange grunde til at Texel er et populært rejsemål. Vi har samlet fire af dem her.

  • Mange gode cykel- og vandrestier
  • Gode muligheder for vandsport
  • Smukke strande og klitter
  • Hyggelige landsbyer

To hyggelige ferieboliger på Texel

Feriepark De Krim er beliggende i Cocksdorp. Her finder i to swimmingpools og stranden tæt ved. Her findes flere typer af komfortable og luksuriøse ferieboliger, og dertil tilbyder pladsen faciliteter som golf. restauranter, underholdning og meget mere. Hvis du tør, er det også muligt at prøve faldskærmsudspring i området!

Kystpark Texel ligger nær ved badestedet De Koog og Nordsøen. Her er skøn natur, et subtropisk svømmeparadis, gode restauranter, komfortable ferieboliger, smukke klitter... Med andre ord har denne feriepark alt hvad man behøver for en vellykket ferie.

Oplevelser på Texel

Aktiviteter på Texel
Der er masser af give sig til på Texel. En god måde at opleve øens charme er på cykel eller til fods. Med over 120 kilometer cykelsti, er der rigeligt at tage fat på. Oplev naturen som er præget af det store vadehav og det rige fugleliv, samt de små idylliske byer på øen. Er man til vandsport er der også mange muligheder, som eksempelvis dykning, snorkling, windsurfing, kite-surfing og meget mere.

Byer og seværdigheder
Få en god udsigt fra fyrtånet Eierland. Men først skal 153 trin forceres. Hvis shoppinglysten tager over er der hjælp at hente - de fleste butikker ligger i Den Burg, hovedstaden på øen. Hvis I vil lære mere om Vadehavet og Nordsøen, kan I med fordel besøge Ecomare, som både er et stort akvarium, et naturhistorisk museum og et fugle- og sælreservat. Det er altid spændende at besøge de små landsbyer, og især De Koog er livlig, men også De Cocksdrop er smuk med sin udsigt over Vadehavet.

Texels specialiteter og klima

Texels specialiteter
Texel er især kendt for at lave lækre retter med lam. Under festvalen De Koog kan du smage de mange forskellige specialiteter. Som det øvrige Holland er øl og ost specialiteter som bør smages, og især fåreost er et must når man besøger Texel.

Vejr og klima
Vejret i Holland minder meget om det danske. De varmeste måneder er juli og august, hvorimod juni ofte er den vådeste. Dagstemperaturen om sommeren ligger mellem 18-22 grader.