Kan vi hjælpe?
7010 4343
Skøn feriepark beliggende ved stort vandland
Kom langt væk fra den travle hverdags stress og jag, på en afslappet ferie i smukke og rolige omgivelser. På Kystpark Texel bor I direkte til et stort vandland, som I frit kan benytte, og dette vil uden tvivl være et hit for familien, der har en vandhund eller to. Blot 2,5 km fra ferieparken finder I en fantastisk sandstrand, hvor I kan dase i solens varme stråler eller nyde en forfriskende dukkert i havet. Hjemme ved ferieparken kan I nyde den fredelige natur omkring jeres feriebolig, tage et spil fodbold, tennis, minigolf og petanque eller more jer med den gode underholdning, der tilbydes.
Information

Velkommen til Kystpark Texel

Hvorfor vælge Kystpark Texel?

Der er flere gode grunde til at vælge denne feriepark. Dansk Bilferie har her udvalgt de bedste af dem.

  • Stort subtropisk svømmeparadis
  • Kun 2,5 km til stranden
  • Sjove aktiviteter
  • Flere fine restauranter at vælge mellem

Læs mere om Kystpark Texel her

Denne feriepark ved Texel i Holland tilbyder en smuk natur, et subtropisk svømmeparadis, mange fine aktiviteter og flere lækre restauranter at vælge i mellem - som samlet giver en fantastisk ferieoplevelse.
Find og book ferien til Kystpark Texel online her på siden, eller tag kontakt per telefon til en af vores erfarne feriekonsulenter på 7010 4343, som sidder klar med hjælp.

Vandland og strand

Ferieparken har et stort, indendørs, subtropisk svømmeparadis, som absolut må falde i god jord hos ægte vandhunde. Området har et semi-olympisk svømmebassin, små laguner, vandstråler og vandrutsjebaner. I området omkring svømmebassinerne er der placeret liggestole, så man kan tage en velfortjent pause efter vandplaskeriet. Hvis vejret er godt, kan I bevæger jer de 2,5 km væk fra ferieparken, hvor I finder en dejlig sandstrand. 

Sport og spisemuligheder

Ferieparken tilbyder flere forskellige aktiviteter som I kan underholde jer selv med under jeres ophold. Her vil I blandt andet kunne spille bordtennis, fodbold, petanque, tennis og minigolf, hvor I kan få lov til at udfordre hinanden. Til de små er der en legeplads, og hvis I vil udforske området omkring parken, kan I leje cykler. Når sulten melder sig, efter de mange aktiviteter, kan I besøge ferieparkens café, hvor I kan få lidt lækkert at spise og drikke.