Kan vi hjælpe?
7010 4343

De skønneste ferielejligheder i Zeeland

Zeeland imponerer med sit marsklandskab, hyggelige byer og lange kystlinje med fine strande. Området byder på alt fra vandreture til vandsport, strand, pool og udflugter til spændende byer og seværdigheder, kan I gøre det i Zeeland.

De skønneste ferielejligheder i Zeeland
Zeeland imponerer med sit marsklandskab, hyggelige byer og lange kystlinje med fine strande. Området byder på alt fra vandreture til vandsport, strand, pool og udflugter til spændende byer og seværdigheder, kan I gøre det i Zeeland.

Ferieboliger i Zeeland

Læs mere om Zeeland

Vi kender Zeeland!
Zeeland er et utroligt smukt område med et varieret landskab omgivet af masser af vand. Hvis I er til aktiv ferie, er det muligt at dyrke alskens former for vandsport eller cykle i det smukke marsklandskab. I kan også opleve hyggelige landsbyer og gode strande, hvor I kan slappe af og nyde lækker friskfanget fisk på en af de mange restauranter.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig.

Hvorfor feriebolig i Zeeland?

Zeeland er et område, som det er svært ikke at holde af. Herunder finder du fire gode grunde til, at du skal vælge Zeeland som din næste feriedestination.

  • Mange strande
  • Varieret og smukt landskab
  • Hyggelige ferieparker
  • Besøg øer og søde landsbyer

Populære ferieboliger i Zeeland

Feriepark Hof van Zeeland ligger tæt på stranden og havet. Gå en tur i klitterne, i skoven eller slap af med en drink på en af de hyggelige caféer i Renesse. Parken har mange faciilteter og ligger desuden i den maleriske landsby Domburg, som blandet andet har sæson-marked hver mandag i sommermånederne.

Feriepark Roompot Beach Resort ligger lige ved det store naturreservat National Park De Oosterschelde og den børnevenlige Roompot strand. Ferieparken og dens omgivelser gør den perfekt til aktiv ferie i naturen såvel som badeferie. Parkens bungalows er smukt indrettede og ligger omkring havnen, hvor man kan se ud over vandet, havnen, stranden og det storslåede landskab.

Smukke byer og spændende seværdigheder

Middelburg er hovedstaden i Zeeland og ligger på halvøen Walcheren. Når du går forbi havnen og gennem byen på de snoede, brostensbelagte gader er det svært at forestille sig, at Tyskland ødelagde meget af byens historiske centrum i 1940. Men hovedstaden blev genopbygget i samme stil, hvorfor du får en god fornemmelse af, hvordan livet udspillede sig for hundreder af år siden. Beøg eksempelvis monumentet Zierikzee og byporten.

Flushing eller "Vlissingen" på hollandsk, har historie,der går tilbage til 620 e.Kr. Gennem historien har havnen været et vigtigt knudepunkt for blandt andet handel, slavehandel og fiskeri, og var også på grund af sin strategiske beliggenhed ofte centrum for store konflikter. Flushing byder på mange spændende seværdigheder, såsom et piratmuseum, Het Arsenaal, et maritimt museum og selvfølgelig havnen, hvor man kan beundre de store skibe, som passerer helt tæt på. Der findes mange gode restauranter, som især lovprises for deres friske seafood.

Fine strande og god mad

Hollandske specialititeter
Holland er et rigtigt øl-land, hvor I bør prøve deres store udvalg, men I skal blot være opmærksom på, at de ofte har meget høje procenter. Derudover er den hollandske ost også meget populær. Overalt vil du finde spændende ostemarkeder med mulighed for at købe lidt lækkerier med hjem. I Zeeland er muslinger et must at smage, og i den sidste weekend i august afholdes der endda en muslingefestival. 

Mange fine strande og fint klima
I Zeeland kan du dufte havluften og mærke vinden i håret. Strandene er rene og badevandet dejligt, og med en over 650 km lang kyststrækning, er der rigeligt med strand for alle. Vejret i Holland minder meget om det danske. De varmeste måneder er juli og august, hvorimod juni ofte er den vådeste. Dagstemperaturen om sommeren ligger mellem 18-22 grader.