Kan vi hjælpe?
7010 4343
Bungalow Klein Vink - væk fra den travle hverdag
Langt væk fra menneskemængden byder denne gæstfrie feriepark dig og din familie velkommen til en venlig og afslappet atmosfære. På Bungalow Klein Vink kan du vælge mellem flere forskellige aktiviteter, på land og i vand, men også muligheder for udflugter på cykelturer og vandreturer.
Afstand strand & type
Strand
Direkte - Sand
Information
Faciliteter på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Direkte - Sand

Velkommen til Bungalow Klein Vink

Læs mere om Feriepark Klein Vink her

Denne skønne feriepark ligger lige ud til flere fine søer, som skaber de perfekte rammer for en masse vandsportsaktiviteter. Desuden har ferieparken et skønt indendørs poolområde, legeplads og nogle rummelige og moderne indrettede ferieboliger.
Bestil ferien online her på Dansk Bilferies hjemmeside, eller kontakt en af vores erfarne feriekonsulenter på tlf. 7010 4343. De sidder klar til at besvare dine spørsgmål.

Poolområde

Bungalow Klein Vink er et sandt paradis for vandhunde. Ferieparken har et indendørs poolområde som er til alle aldre. Området tilbyder svømmeplads nok til alle. Til de helt små er der også babybadekar. Desuden er der udstyr til poolen til rådighed. Langs kanterne af poolen, kan du som forældre placere dig og bare slappe af mens du holder øje med de små vandhunde.

Wellnesscenter

For den ultimative afslapning, kan du tage en tur i ferieparkens wellness- og skønhedhedscenter, Arcen Thermal. Her får du gratis adgang til forskellige termiske og naturlige pools. Der er boblebad, vandfald, vandløb og vandstråler som behager dine led og msukler. Der er desuden sauna og fiskespa, samt massage og en lang række krops- og ansigtsbehandlinger. 


Mad og drikke

Ferieparken har en hyggelig restaurant med a la carte menu. Her kan du finde hen når sulten melder sig til frokost eller til aften. Her er en række af forskellige forretter, hovedretter og desserter. Restauranten garanterer at der er noget for enhver smag, som I desuden kan nyde i en afslappet og hyggelig atmosfære. Retterne kan nydes til et glas vin eller en lækker specialøl.

Aktiviteter

Ferieparken har en lang række aktiviteter I kan gå i krig med. I kan for eksempel udfordre hinanden i et spil tennis eller minigolf. Der er også bordtennisborde og trampolin. Ved søen kan I også sejle en tur i kano. De små i familien kan deltage i børneklubben, hvor de bliver underholdt med dans og sang til minidisko. De vil også kunne prøve kræfter af med deres kreative sider med forskellige workshops.

Hvorfor vælge Bungalow Klein Vink?

Dansk Bilferie har nedenfor listet et par grunde til hvorfor du bør have denne feriepark med i dine overvejelser: Direkte ved sø, indendørs poolområde, gode aktivitetsmuligheder på land og i vand, rummelige og moderne ferieboliger.