Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Fantastisk feriepark i Holland med aktiviteter for hele familien
Besøg den store og rummelige feriepark Roompot Beach Resort i Zeeland i Holland. Her er der aktiviteter for alle familiens medlemmer, og med en beliggenhed tæt på en dejlig sandstrand kommer I bestemt ikke til at kede jer. I bor desuden lige ved siden af det store naturreservat, National Park De Oosterschelde, som sikrer fantastiske omgivelser. Book jer ind i parkens flotte bungalower og hytter, og få en ferie, som I sent vil glemme i det skønne ferieparadis.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Sprog
Hollandsk, Tysk, Engelsk
Bedst til
Babyer 0-4 år gamle, Børn 5-11 år gamle, Teenagers + 12 år
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 200 m
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Hollandsk, Tysk, Engelsk
Bedst til
Babyer 0-4 år gamle, Børn 5-11 år gamle, Teenagers + 12 år
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Afstand strand & type
Strand
Sand, 200 m

VELKOMMEN TIL ROOMPOT BEACH RESORT

Hvorfor rejse til Roompot Beach Resort?

Denne feriepark vil sikre hele familien en eventyrlig ferie med utallige faciliteter for både store og små. Poolområde og tæt beliggenhed til stranden med et bredt udvalg af udsøgte restauranter, samt en afslappende sauna og sjove sportsaktiviteter. 

Læs mere om Roompot Beach Resort her

Drag til denne luksuriøse feriepark som byder på en bred vifte af skønne faciliteter for alle aldre. Roompot Beach Resort har ikke blot et skønt poolkompleks, men er samtidig udstyret med direkte adgang til stranden, hvor der er mulighed for at afprøve sjove vandaktiviteter. Ferieparken tilbyder hele fire restauranter, så der med garanti vil være noget for enhver smag.
Jeres næste ferie kan bookes online her på siden eller via vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Ferieparkens Poolområde

Familiens vandhunde vil bestemt ikke blive skuffet, hvis I drager til Roompot Beach Resort. Ferieparken er udover den nærliggende strand udstyret med et fremragende poolkompleks. Der er også et stort indendørs poolområde, så I uanset vejr og vind kan nyde en svømmetur. Her kan I bl.a. suse ned ad den vilde vandrutsjebane eller hygge jer i den store swimmingpool. Der er ligeledes mulighed for at familiens mindste kan lege i baby-, børne- og soppebassinet både inden- og udendørs.

Direkte adgang til stranden

Roompot Beach Resort er, som navnet antyder, beliggende ved den hollandske kyst. Stranden er en bred sandstrand med både strandpavilloner og et surfing- og kanosejladscenter. Det er muligt at give sig i kast med vandsportsaktiviteterne i perioden fra maj-september. Der vil desuden være instruktører på stedet, som kan lære jer at windsurfe - både for nybegyndere og øvede.

Mad og drikke

Når sulten melder sig i løbet af dagen, vil der være masser af mulighed for at stille sulten. Der er hele fire restauranter, hvor der er en á la carte-restaurant, en buffetrestaurant og to snackbarer. Ydermere er der en café på terrassen, hvor I kan nyde både varme og kolde drikke til at slutte dagen af på bedste manér, eller hvis I blot trænger til en kold forfriskning i løbet af dagen.

Roompots aktiviteter

Der er masser af sjove sportsaktiviteter at tage sig til på Roompot Beach Resort. I kan f.eks. udfordre familien til et spil minigolf, petanque, squash eller tennis. I kan ydermere runde aftenen af med en sjov omgang bowling. Der er for familiens mindste rig mulighed for at boltre sig på legepladsen eller på trampolinerne, og familiens voksne kan passende slappe helt af i saunaen eller med en tur i kurbadet. I vil med garanti være underholdt i de bedst tænkelige rammer på Roompot Beach Resort, da ferieparkens professionelle underholdningsteam vil sørge for sportsaktiviteter og underholdning.