Agriturismo - Ferie i landlig idyl - Book hos Dansk Bilferie her
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Agriturismo

Tag på en afslappende familieferie i smukke og idylliske omgivelser. Agriturismo er en anderledes form for ferie, som hele familien kan nyde godt af.

Familieferie i landlig idyl

Tag med hele familien på ferie i smukke og rolige omgivelser, og oplev det forholdsvist nye begreb, agriturismo. Her kan I bo i charmerende rammer, hvor der samtidig produceres fødevarer af den ene eller anden art.

Læs mere om agriturismo

Lad børnene løbe frit omkring med masser af plads og frisk luft. I bor i smukke, rolige og landlige omgivelser, der danner rammen om en fantastisk familieferie, som I sent vil glemme. I kan nyde en autentisk ferie samtidigt med, at I får indblik i livet på landstedet, som oftest er beliggende smukt i landskabet. I vil desuden opleve en helt unik charme, og børnene vil have store arealer at udfolde sig på. De fleste agriturismo'er er børnevenlige og tilbyder legepladser, swimmingpool og forskellige dyr, og dette vil uden tvivl være et hit hos børnene.

En agriturismo kombinerer overnatning og produktionen af fødevarer af den ene eller anden art. Her kan I komme helt ned i gear og samtidigt udforske den spændende produktion. I vil desuden kunne smage på de lokale produkter og disse byder på en særdeles god kvalitet. I vil som regel bo i en fantastisk ferielejlighed i de smukke omgivelser, og samtidigt nyde godt af stedets skønne faciliteter.

Agriturismo ved Gardasøen

Agriturismo San Rocco 
Bo på en lille, hyggelig gård, der er beliggende på bakkerne ved Gardasøen. Her kan I bl.a. den fantastiske udsigt over søen, snuppe en afkølende dukkert i swimmingpoolen eller dyste mod hinanden i bordtennis. San Rocco byder på en skøn restaurant og bar, og ferieparken er holdt med kælighed af familien Manestrini, som producerer olivenolie og vin. Læs mere om Agriturismo San Rocco her.

Agriturismo i Toscana

Agriturismo Le Trappoline 
Le Trappoline er et sandt paradis for naturelskere, og her kan I nyde den fredelige og afslappede stemning. Ferieparken er det perfekte udgangspunkt til at besøge nogle af Toscanas hyggelige byer, og de skønne faciliteter er med til at danne rammen om en dejlig familieferie. Le Trappoline hører under et landbrug, som stadig er i drift, og her kan I bl.a. købe lokale produkter så som vin, olivenolie og Grappa. Læs mere om Agriturismo Le Trappoline her.