Agriturismo - Ferie i landlig idyl - Book hos Dansk Bilferie her
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Agriturismo

Tag på en afslappende familieferie i smukke og idylliske omgivelser. Agriturismo er en anderledes form for ferie, som hele familien kan nyde godt af.

Familieferie i landlig idyl

Tag med hele familien på ferie i smukke og rolige omgivelser, og oplev det forholdsvist nye begreb, agriturismo. Her kan I bo i charmerende rammer, hvor der samtidig produceres fødevarer af den ene eller anden art.

Læs mere om agriturismo

Lad børnene løbe frit omkring med masser af plads og frisk luft. I bor i smukke, rolige og landlige omgivelser, der danner rammen om en fantastisk familieferie, som I sent vil glemme. I kan nyde en autentisk ferie samtidigt med, at I får indblik i livet på landstedet, som oftest er beliggende smukt i landskabet. I vil desuden opleve en helt unik charme, og børnene vil have store arealer at udfolde sig på. De fleste agriturismo'er er børnevenlige og tilbyder legepladser, swimmingpool og forskellige dyr, og dette vil uden tvivl være et hit hos børnene.

En agriturismo kombinerer overnatning og produktionen af fødevarer af den ene eller anden art. Her kan I komme helt ned i gear og samtidigt udforske den spændende produktion. I vil desuden kunne smage på de lokale produkter og disse byder på en særdeles god kvalitet. I vil som regel bo i en fantastisk ferielejlighed i de smukke omgivelser, og samtidigt nyde godt af stedets skønne faciliteter.

Agriturismo i Toscana

Poggio all'Agnello

Poggio all'Agnello er et dejligt feriested beliggende nær kyst og strand i den populære italienske region, Toscana. Ferielejlighederne er etableret på et tidligere toscansk landsted, som nu er blevet fuldt renoveret og ombygget til en skøn og komfortabel ferieoase for hele familien. Her finder I flere pools, gode sportsfaciliteter samt en dejlig restaurant.