Feriehus Costa Blanca - Book et feriehus til Spaniens østkyst
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Feriehus i Costa Blanca

Vælg et feriehus i Costa Blanca hvad end du tager på ferie med familie eller venner.

Skønne feriehuse i Costa Blanca

Kom og oplev fantastiske Costa Blanca, her har Dansk Bilferie en bred vifte af feriehuse, alle af høj standard. Her venter jer en masse fantastiske ferieoplevelser.

Læs mere om feriehus i Costa Blanca her...

Dansk Bilferie tilbyder gode feriehuse til Costa Blanca! 
Costa Blanca området ligger midt på Spaniens østkysten, og er en af Dansk Bilferies bedste sommerdestinationer i Spanien. Det skyldes det fremragende vejr, behagelige klima og fantastiske strande som strækker sig kilometer efter kilometer ved de flotte kyster. Costa Blanca kan deles op i to regioner, den nordlige og den sydlige del. Du kan læse mere om de to regioner i de næstkommende afsnit. Hvis du allerede nu er blevet fanget af feriehuse til Costa Blanca, kan du bestille online. Du kan også læse mere om feriehus her.

Hvorfor vælge feriehus til Costa Blanca? 
En af de mange fordele der er ved at booke et feriehus ved Costa Blanca sammen med Dansk Bilferie, er de mange muligheder man har. Lige meget hvor I vælger at bo, er der noget for enhver at tage sig til. For eksempel kan I tage dagsture fra kysten ind i landet og nyde det uspolerede rigtige Spanien eller I kan vælge at blive ved kysten og nyde alt lige fra de smukke strande, flotte strand resorts, hyggelige fiskerlandsbyer til beskyttede laguner - valget er op til jer!

Den nordlige del af Costa Blanca

Den nordlige del af Costa Blanca starter ved kysten omkring Gandia videre mod Ondara. Dette område er fyldt med appelsin lunde og høje bjerge i baggrunden. Sandstrandene i dette område er smukke og ikke overrendt af turisme. Tager I lidt længere ind i landet kommer I til den smukke landsby Jativa bygget op omkring den gamle borg Villalonga. Længere sydpå findes storbyen Benidorm med skyskrabere og de mere eksklusive strande som Playa Levante, Playa Poniente og Playa de Mal Pas. Her er der fuld fart på nattelivet, masser af caféer, barer og restauranter.

Hvis I vælger at køre længere ned af kysten kommer I til Els Poblets og derefter Denia, her findes der en marina hvor der også er mulighed for færgeoverfarter til Ibiza og Mallorca. Kyststrækningen ændrer sig fra at være blød sandstrand til laguner og klippekyst. Længere syd for Denia kommer Javea, her ændrer kyststrækningen sig igen til de store og bløde sandstrande som jeres børn vil elske at boltre sig på. Bevæger I jer ind i landet kommer I til Jalon dalen som er kendt for sin sine mange vingårde og hyggelige landsbyer.

Den sydlige del af Costa Blanca

Den sydlige del af Costa Blanca byder på mange interessante seværdigheder specielt inde i landet, som både vil fascinere små og store. Noget I ikke må gå glip af, er de kendte grotter ved Canelobre, en helt speciel oplevelse. Ikke langt derfra finder man byen Alicante, som er porten ind til Costa Blanca via lufthavnen. Denne smukke by byder på mange attraktioner såsom det flotte slot Santa Barbara, smukke strande eller den flotte marina. 

Lige syd for Alicante finder man nogle af de bedste strande dette område har at byde på. Ønsker man lidt mere at kigge på end blot kilometer lande sandstrande, kan man blive sejlet ud til den lille ø Tabarca som i tidernes morgen blev brugt af pirater - måske børnene stadig kan finde spor efter dem? Kysten omkring øen er yderst velegnet til snorkling.

Andre områder med feriehuse i Europa

Feriehuse i Spanien
Kort sagt er Costa Blanca en fantastisk alsidig destination, skynd jer at book et feriehus hos Dansk Bilferie og få en ferie for hele familien som I ikke vil glemme. Vi tilbyder også feriehuse til andre spanske destinationer. 

Feriehuse i Europa 
Hvis ingen af områderne i Spanien falder i god jord hos jer, så tilbyder Dansk Bilferie heldigvis også feriehuse til andre populære feriedestinationer i Europa.