Kan vi hjælpe?
7010 4343

Feriehus i Costa del Sol

Tag familien, vennerne eller kæresten med til en fantastisk ferie i et feriehus ved Costa del Sol i Spanien.

Moderne og skønne feriehuse i Costa del Sol

Oplev de fantastiske strande ved Costa del Sol sammen med Dansk Bilferie og nyd en afslappet ferie med familie eller venner i vores flotte feriehuse. I er garanteret en skøn ferie i det bedste omgivelser. Læs mere

Bestil feriehus i Costa del Sol

Læs mere om feriehus i Costa del Sol her...

Dansk Bilferie tilbyder de bedste feriehuse i Costa del Sol!
Costa del Sol kysten strækker sig mere end 150 km og er et af Spaniens mest populære destinationer med sine brede og meget fine sandstrande. Området er kendt for sit milde klima og her kan I dyrke et væld af forskellige sportsgrene hele året rundt. Oplev denne smukke region med Dansk Bilferie og nyd de herlige feriehuse vi har i dette område. I kan klikke lidt rundt online her på hjemmesiden, for at finde det feriehus i Costa del Sol der passer jer bedst. I kan også kontakte en af vores erfarne ferierådgivere. Læs mere om feriehus her.

Hvorfor vælge feriehus i Costa del Sol?
Et feriehus i Costa del Sol er et rigtig godt valg hvis der skal være plads til hele familien. Et feriehus har langt mere plads og er langt mere praktisk end for eksempel et hotelværelse. Desuden er det typisk også langt billigere end et hotelværelse. Desuden giver et feriehus muligheden for selv at sammensætte og planlægge ens tid. Med et feriehus i Costa del Sol, vil I altid kunne nyde lange solskinsdage som alle kan nyde godt af. I kan slappe af på de smukke sandstrande eller udnytte jer godt af de mange aktivitetsmuligheder.

Værd at se med et feriehus i Costa del Sol

Mange solskinsdage
Området i Costa del Sol er verdenskendt for sine hundredvis af strande, her er alt fra fredsommelige strande, skjulte laguner til populære beach clubs. Det er blandt andet også kendt under navnet Den Spanske Solkyst, da det har over 300 solskinsdage om året. Et andet af områdets attraktioner er de mange golfbaner. Her findes over 50 golfbaner og der findes alt lige fra betagende bjergbaner med en fantastisk udsigt over området til baner beliggende helt ned til havet. Costa del Sol er et populært rejsemål for både unge og ældre.

Aktiviteter og byliv
En af de mindre kendte, men ikke desto mindre stadig flotte seværdigheder, er de smukke nationalparker som området Costa del Sol også tilbyder. Her kan I vandre, ride på hesteryg, 4x4 kørsel og dyrke mange andre aktiviteter med hele familien. Hvis man ønsker natteliv, så er I kommet til det rigtige sted. Der findes nemlig en lang række barer og natklubber langs strandene, specielt omkring byerne Marbella og Puerto Banus. Med feriehus til Costa del Sol får I både afslapning, sightseeing og kultur.

Andre områder med feriehuse

Feriehus til Spanien
Hvis Costa del Sol ikke fanger jeres interesse, så er der ingen grund til bekymring. Dansk Bilferie tilbyder feriehuse til andre destinationer i Spanien. I kan også kontakte os på tlf. 7010 4343 for mere hjælp.

Feriehus til andre steder i Europa
Hvis ingen af feriehusene i Spanien er noget for jer, så tilbyder Dansk Bilferie endda feriehuse til andre meget populære feriedestinationer i Europa.