Costa Dorada - Book hurtigt og nemt feriehus i Spanien
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Feriehus Costa Dorada

Med et feriehus til Costa Dorada oplever I smukke og brede sandstrande, samt spændende kulturliv rundt i byerne.

Skønne feriehuse i Costa Dorada

Overvejer du at tage hele familien med til Costa Dorada og bo i et lækkert feriehus? Dansk Bilferie tilbyder gode feriehuse til attraktive priser i Costa Dorada, hvorfor der med garanti vil være noget for enhver smag og pengepung. Vi har gjort det nemt for dig at finde frem til lige præcis det feriehus i Costa Dorada som passer til dine og din families behov og ønsker.

Læs mere om feriehus i Costa Dorada her...

Dansk Bilferie tilbyder gode feriehuse til Costa Dorada! 
Costa Dorada er også kendt som Den Gyldne Kyst og er den kyststrækning der løber sydpå fra Barcelona. Costa Dorada er uden tvivl et af danskeres yndlingsdestinationer når det gælder et ophold sammen med hele familien. Du kan klikke lidt rundt online her på Dansk Bilferies hjemmeside, for at finde frem til det feriehus i Costa Dorada, der opfylder jeres krav, ønsker og behov på bedste vis. Skulle I have uddybbende spørgsmål er I selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Læs mere om feriehuse her.

Hvorfor vælge feriehus til Costa Dorada?  
Vælger du et feriehus i Costa Dorada er det dog noget helt andet end for eksempel mange af Spaniens andre områder som du finder nordpå som for eksempel Costa Brava. Kyststrækningen er mindre stenet og har flere brede sandstrande. Vælger du et feriehus i Costa Dorada er der masser af muligheder for at både at slappe af på de skønne sandstrande eller give den fuld gas med masser af sjove udfordringer og aktiviteter. Når du vælger et ophold i et feriehus i Costa Dorada, kommer I ikke til at kede jer!

Oplevelser med et feriehus i Costa Dorada

Masser af spændende oplevelser
I et feriehus i Costa Dorada må I ikke snyde jer selv for at besøge den pulserende og spændende storby Barcelona. Barcelona har alt hvad hjertet kan begære - lige fra lækre sandstrande til god shopping. Er du vild med kultur og arkitektur, er Barcelona ligeledes det helt perfekte sted til en dagsudflugt. Bliv inspireret af Gaudi og hans specielle bygninger som altid kan give anledning til en god diskussion. Besøg måske en af Barcelonas største seværdigheder, Sagrada Familia som er et gigantisk tempel. I Barcelona kan I også opleve Ramblaen, som er en lang boulevard med mange små aviskiosker, blomsterbutikker og fuglehandlere.  

Vær dog opmærksom på at du med garanti ikke er den eneste der har fået den idé at besøge Barcelonas absolut mest besøgte seværdighed, hvilket betyder at der vil være en del ventetid og kø. Et godt råd er, enten at komme tidligt eller sent på dagen. En anden af Gaudis værker, som er gratis at besøge, er Parc Guell. Her får du ligeledes en helt fantastisk udsigt over Barcelona by. Barcelona er dog også meget mere end blot Gaudi og hans værker. Er du vild med shopping, har Barcelona de helt rigtige forretninger. Skulle du få lyst til en lur midt på dagen, har du mulighed for at tage ned til stranden og leje en liggestol. Barcelona har vitterligt alt hvad du har behov for når du vælger et feriehus i Costa Doarada.

Attraktioner i Costa Dorada

Costa Dorada er også et rigtig spændende sted når det kommer til smuk natur og landskaber. For naturelskere er det for eksempel et must at besøge at det frodige Delta de L'Ebre som er beliggende ud til Middelhavet. Her dyrkede bønderne ris, frugt og grøntsager. Det kan klart anbefales at leje en bil hvis du vælger et feriehus i Costa Dorada. I bil er der mulighed for at udforske meget mere af Costa Doradas bagland. Det kan anbefales at besøge Tarragona som kan dateres tilbage til 218 f.k. og er et af de mest fascinerende steder at besøge i det sydlige Catalonien. I dag er Tarragona et skatkammer af arkæologiske fund som bør opleves. 

I et feriehus i Costa Doarada med hele familien, er der masser at give sig til. Du kan for eksempel tage hele familien med til den sjove forlystelsespark Port Aventura som er et must for børn og barnlige sjæle. Port Aventura er den næststørste forlystelsespark i Europa efter Disneyland i Paris. Udover vilde rutsjebaner, byder parken ligeledes på spændende opdagelsesrejer til forskellige lande. Der er masser af aktiviteter og seværdigheder for hele familien når du vælger et feriehus i Costa Dorada og dette er blot et lille udsnit af hvad der venter dig og familien i et feriehus i Costa Dorada.

Andre områder med feriehuse

Feriehus i Spanien 
Før du booker et feriehus i Costa Dorada, er det godt at have gjort sig nogle tanker om hvilken form for feriehus der passer til dine og familiens ønsker. Søger I et feriehus i Costa Dorada som er beliggende i rolige omgivelser eller ønsker I et feriehus hvor området er mere livligt. Derudover kan der være stor forskel på feriehuse i Costa Dorada med hensyn til størrelse, indretning, beliggenhed etc. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig og din familien på tlf. 7010 4343. Læs mere om feriehus i Spanien her.

Feriehus i Europa 
Hvis hverken et feriehus i Costa Dorada eller generelt i Spanien fanger jeres interesse, så tilbyder Dansk Bilferie også feriehuse til andre populære destinationer rundt i Europa.