Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Skønne feriehuse i Côte d'Azur

Côte d'Azur også kendt som den Franske Riviera er en af vores absolut top områder i Frankrig. Her tilbyder Dansk Bilferie en lang række feriehuse som kan tilfredsstille selv den mest kræsne feriegæst. Book et feriehus og tag hele familien med til dette fantastiske område. Læs mere

Book feriehus ved Côte d'Azur

Læs mere om feriehuse i Côte d'Azur...

Dansk Bilferie tilbyder de bedste feriehuse til Côte d'Azur!
Hos Dansk Bilferie kan I finde en masse fantastiske feriehuse. Med de mange muligheder, er der en god chance for at finde et feriehus som passer til jeres families ønsker og behov. Find og book jeres mest fortrukne feriehus i Côte d'Azur online her på siden. Hvis I skulle have uddybende spørgsmål, kan I også ringe til en af vores ferierådgivere på tlf. 7010 4343. De sidder klar til at rådgive og vejlede jer på den absolut bedste måde. 

Hvorfor vælge et feriehus i Côte d'Azur?
Der er masser af gode grunde til at vælge et feriehus. Med et feriehus bestemmer I selv hvad der skal ske, hvornår og hvordan. I et feriehus er der ingen andre gæster at tage hensyn til, som der er på et hotel. Derudover giver et feriehus langt mere plads til hele familien og udpræget frihed og ro. Feriehuse er også udstyret med alt til køkkenet, så I har muligheden for at lave mad hjemme. Med placering i Côte d'Azur, kan I nyde den franske Riviera. Læs mere om feriehuse her.

Oplevelser med et feriehus i Côte d'Azur

Kyststrækningen Cote d'Azur består af en lang række spændende byer, hvor den største af dem er Nice. De mange kystbyer langs Cote d'Azur som strækker sig fra Menton til Cannes byder på et væld af muligheder. Det er ikke uden grund at denne region bliver besøgt af kendte og prominente gæster år efter år. Cote d'Azur danner også hvert år rammen for den verdenskendte Cannes filmfestival. Nice vælter sig i attraktioner, tag f.eks. i den gamle bydel med smalle gader der oser af atmosfærer og masser af butikker og restauranter. En anden attraktion og en af de absolut bedste i Nice er det store blomstermarked, hvor der i udkanten findes et hav af cafeer og souvenir shops. Markedet er fyldt med middelhavs inspireret flora og har åben 6 dage om ugen.

Nice er uden tvivl en attraktion i sig selv, og ikke kun for voksne med også for børn. Blandt de mange attraktioner for børn kan nævnes Parc des Miniatures, observatoriet i Nice som ligger på toppen af Mont Boron, et modeltogs museum og det store marineland i Antibes kan også anbefales. Byen Cannes er også en attraktion i særklasse for hele familien, her er der gode badestrande, lækre strandpromenader og ikke mindst Palais des Festivals. Tag familien i hånden til en gåtur ved den imponerende lystbådehavn og se de mange fantastiske skibe som ligger her, efterfølgende kan I spise en dejlig frokost på en af de mange restauranter som ligger i dette område.

Feriehuse andre steder

Andre feriehuse i Frankrig
Hvis man ikke ønsker at bo midt i det pulserende byliv så har Dansk Bilferie mange alternativer. Få et let og hurtigt overblik ved hjælp af vores ”søg & book” funktion på hjemmesiden eller kontakt vores erfarende og professionelle salgsteam på telefon 7010 4343, de sidder klar med gode råd. Var der ingen feriehuse i Côte d'Azur der passede til jeres families ønsker og behov? Fortvivl ej, Dansk Bilferie tilbyder feriehuse til mange andre franske destination, hvor en af dem helt sikkert vil opfylde jeres krav. Læs mere om feriehuse i Frankrig her.

Feriehuse i andre områder
Hvis der ikke skulle være nogle feriehuse i Frankrig der faldt i jeres smag, så tilbyder vi feriehuse til flere andre populære destinationer i Europa.