Kan vi hjælpe?
7010 4343

Feriehus ved Gardasøen

Et feriehus ved Gardasøen garanterer jer de bedste ferieoplevelser med fantastiske omgivelser i ro med plads til hele familien.

Feriehus ved Gardasøen - populær feriedestination

Book et lækkert feriehus ved Gardasøen med Dansk Bilferie. Vi har et bredt udvalg af feriehuse ved Gardasøen og der vil med garanti være et feriehus der matcher dine og din familie behov og ønsker. Vælger du et feriehus ved Gardasøen er du sikker på at få et dejligt ophold. Læs mere

Bestil feriehus ved Gardasøen

Læs mere om feriehus ved Gardasøen her...

Dansk Bilferie tilbyder gode feriehuse ved Gardasøen!
Gardasøen er en klassiker for mange danske børnefamilier og har du først én gang boet i et feriehus ved Gardasøen, vender du med garanti tilbage igen. Et feriehus ved Gardasøen giver jer det perfekte udgangspunkt for at udforske Gardasøen. Derudover har du mulighed for dagsudflugter til mange lækre storbyer og kulturelle oplevelser i hele Norditalien. Gardasøen er Italiens største sø og byder på masser af charmerende små landsbyer og spændende seværdigheder. Med et feriehus ved Gardasøen er der mulighed for både afslapning og at være aktiv.

Hvorfor vælge et feriehus ved Gardasøen?
Der er rigtig mange gode grunde til hvorfor du skal booke et feriehus ved Gardasøen. Det er forholdsvis nemt at komme til Gardasøen uanset om du vælger at køre selv eller flyve. Med fly kan du lande i Milano eller Venedig, hvor det klart kan anbefales at leje en bil til at udforske Gardasøen. Vælger du at køre selv, kan du med fordel tage en overnatning på vej gennem Tyskland og få en udflugt ud af det. I skal ikke langt væk fra den tyske motorvej før I møder smuk natur og spændende oplevelser. Et feriehus ved Gardasøen giver frihed og plads til at gøre lige præcis det I har lyst til. Læs mere om feriehuse her.

Oplevelser med feriehus ved Gardasøen

Når du bor i et feriehus ved Gardasøen er der masser af spændende oplevelser og udflugter. Vær opmærksom på at vejene omkring Gardasøen kan være små og snoede, hvorfor transporttiden kan være en smule længere end beregnet. Nyd i stedet køreturen og den smukke natur når du kører fra sted til sted. Vælger du at tage på udflugt om søndagen, kan du beregne en smule mere kø, da Gardasøen ligeledes er et yndet turistmål for italienere fra de større byer som Milano, Brescia, Verona, Trento og Bolzano. Gardasøen er med sine 52 km den største sø i Italien. Med sin alsidighed, er Gardasøen et attraktivt feriemål for alle, og tilbyder spændende aktiviteter, både til familier, singler og til dig der ønsker aktiv ferie.

Er du vild med vandsport, er du ligeledes havnet det rigtige sted. Der er masser af mulighed for vandsport på søen, og især i den nordlige del og ved byen Garda, bliver der dyrket meget sejlads, da vinden er dertil. Et feriehus er det ideelle valg hvis du skal med hele familien til Gardasøen. I dag er Gardasøen et yndet rejsemål for både familier, par, vennepar, singler etc. Grunden til Gardasøens store popularitet kan skyldes, at der er mulighed for at sammensætte lige præcis det ophold som du ønsker. I et feriehus ved Gardasøen er der nemlig mulighed for badning, kultur, sportsaktiviteter, romantik, afslapning og naturligvis god mad. Dansk Bilferie tilbyder dig det bedste udvalg af feriehuse ved Gardasøen.

Mere om feriehus ved Gardasøen

Når du sidder ude foran dit feriehus ved Gardasøen er du omgivet af et naturrigt og farvestrålende landskab. Vegetationen på bjerge og skråninger er meget varierende, der er vinmarker, olivenlunde, citrontræer og blomster i mange smukke farver. En ferie i et feriehus ved Gardasøen kan opfylde enhver feriegæsts forventninger. Det er ikke uden grund, at søen allerede fra gammel tid har været til stor inspiration for kunstnere og forfattere; det milde klima, den frodige og varierende natur, de mange spor fra antikken og ikke mindst den gæstfri og varme stemning gør Gardasøen indbydende.

De gamle charmerende byer og nye moderne centre med alle faciliteter, giver stedet en alsidighed. I et feriehus ved Gardasøen er der både plads til afslapning, det vilde natteliv, gode udflugter til områdets mange seværdigheder, smukke blomsterparker og det berømte tivoli Gardaland. Hvis der er fokus på en aktiv ferie tilbydes her alt inden for vandsport, der findes cykeludlejning og svævebaner, eller hvad med en smuk vandretur i de naturskønne omgivelser. Hvis du booker dit feriehus ved Dansk bilferie, er du garanteret et moderne feriehus, der ligger centralt placeret i forhold til strand og byliv.

Valg af feriehus til andre områder

Andre feriehuse i Italien
Dansk Bilferie tilbyder feriehuse ved Gardasøen. Vores feriehuse varierer i størrelse, indretning, placering, faciliteter og prisleje. Dette giver jer mulighed for at finde netop det feriehus, som passer bedst til jeres ønsker og behov. Alle feriehusene er velholdte og af god kvalitet. Dansk Bilferie gør altid vores yderste for at tilbyde vores kunder den bedste service og vores dygtige rejsekonsulenter har derfor et stort kendskab til vores feriehuse ved Gardasøen. Vi tilbyder dog også feriehuse til andre områder i Italien. Læs mere om feriehuse i Italien her.

Andre lande med feriehuse
Kontakt vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343, hvis du har uddybende spørgsmål. Hvis feriehuse i Italien ikke falder i jeres smag, tilbyder vi også til andre populære områder i Europa.