Kan vi hjælpe?
7010 4343

Feriehus i Istrien

Et feriehus i Istrien er det helt rigtige valg til et hyggeligt familieophold.

Fantastisk ferie i feriehus i Istrien

Istrien er det perfekte sted for et dejligt familieophold i et lækkert feriehus med Dansk Bilferie. Se vores store udvalg af feriehuse i Istrien til gode priser. I Istrien finder du feriehuse for enhver smag og pengepung, så skynd dig at finde dit feriehuse i Istrien. Læs mere

Bestil feriehus i Istrien

Dansk Bilferie har skønne feriehuse i Istrien!

Istrien er den største halvø i Adriaterhavet og er beliggende mellem Triestebugten og Kvarnerbugten. Istrien er den perfekte destination for et afslappende ophold på en smuk sandstrand, et kulturelt ophold, aktivt ophold eller en kombination! Mulighederne er mange når du bestiller et feriehus i Istrien med Dansk Bilferie. Istrien byder på andet end lange og brede sandstrande og azurblåt hav, da du også finder idylliske landsbyer, spændende historie og smuk natur når du bor i et feriehus på Istrien. Læs mere om feriehuse her.

Der er masser af børnevenlige strande at finde i Istrien. Besøg for eksempel stranden Zelena laguna som er en smuk grøn lagune der har masser af sjove aktiviteter for både voksne, unge og børn. Der er blandt andet mulighed for at stå på vandski, surfe eller spille volleyball. Du finder denne lækre strand kun 5 km fra byen Porec. I kan også besøge den ultimative strand når I bor i et feriehus i Istrien som er Katoro og Polynesia. På denne strand finder I både livreddere, legepladser og masser af sportsfaciliteter.

Oplevelser i et feriehus i Istrien

Kroatien og Istrien byder på masser af små charmerende byer og Rovinj er helt klart en af dem der er værd at opleve. Rovinj betegnes som den smukkeste og mest romantiske af Istriens kystbyer. Kystbyen er beliggende på en mindre ø som tilbage i 1700-tallet blev forbundet med fastlandet. Er du i Istrien er det ligeledes et must at besøge halvøens mest populære by, Porec. I Porec finder du liv og glade dage, samt masser af butikker og gode restauranter. På et besøg i Porec, er det et must at se Euprasius-basilikaen der indeholder en kirke, kapeller og en idyllisk atriumgård. Euprasius-basilikaen er ligeledes kommet på UNESCO's Verdensarvsliste.

I vil med garanti ikke komme til at kede jer i et feriehus i Istrien. I Pula finder I blandt andet Kroatiens svar på Roms Colosseum. Amfiteatret i Pula danner om sommeren rammerne for koncerter der spænder fra rock, klassisks og operaer til filmfestivaler. Ligesom Colosseum i sin tid blev brugt til gladiatorkampe, således gjorde amfiteatret det også i Pula.

Madspecialiteter i Istrien

Istrien byder på masser af god mad - alt fra ost, alt godt fra havet og trøfler i massevis. Du har garanteret hørt om den anmelderroste Michelin-restaurant El Bulli. I et feriehus i Istrien finder du Valsabbion som går under kælenavnet mini-El Bulli. Restauranten er beliggende i det skønne Pula og har en helt fantastisk udsigt over Adriaterhavet. Her bliver der gjort brug af de lokale ingredienser og råvarer. Istrien er kendt for sine mange lækre trøfler som ligeledes er en gennemgående ingrediens på restauranten Zigant som er en god gourmetrestaurant. Du finder restauranten godt gemt væk i Istriens bagland mellem Motovun og Groznjan.

Shopping i Istrien

Der er masser af gode shoppingmuligheder når du bor i et feriehus i Istrien. Er du madglad finder du de bedste delikatessebutikker, hvor du blandet andet finder trøfler og de lækreste grøntsager. I Pula finder du en markedshal som er et besøg værd, da det er et af de bedste steder i Istrien at handle ind. I den overdækkede markedshandler finder du blandt andet friske grøntsager og alle slags kød. Skulle du gå hen og blive en smule lækkersulten, er der mulighed for at få stillet og slukket tørsten på første etage som har utallige barer og restauranter. Udover lækre råvarer til madlavningen finder du også smuk kunst når du bor i et feriehus i Istrien.

Andre områder med feriehuse

Feriehuse i Kroatien
Fandt du ikke det helt rigtige feriehus i Istrien, kan Dansk Bilferie tilbyde mange andre feriehuse i Kroatien. Du kan også kontakte os på tlf. 7010 4343, hvis du har flere uddybbende spørgsmål du mangler hjælp til.

Feriehuse i andre områder i Europa
Hvis intet af det vi tilbyder i Kroatien falder I jeres smag, så tilbyder vi hos Dansk Bilferie også feriehuse til andre populære feriedestinationer i Europa.