Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Alle de bedste feriehuse i Italien

Italien er med sine brede sandstrande, eventyrlige storbyer og verdenskendte køkken et særlig attraktivt valg for ferierejsende. Dansk Bilferie tilbyder et bredt udvalg af lækre feriehuse i Italien, som vil sikre jer at kunne nyde jeres ferie til fulde. Læs mere

Opdag feriehuse i Italien

Dansk Bilferie kender feriehuse i Italien!

Hvis I ønsker at tage sydpå, giver vores mange feriehuse i Italien mulighed for at vælge nøjagtig det område, de faciliteter og aktivitetsmuligheder, som passer til jer. Varme solskinstimer, lune sommeraftener, smukke, hvide sandstrande, prægtige naturoplevelser, kulturelle seværdigheder, historiske storbyer, mode samt lækker mad, delikate vine og en helt unik atmosfære er, hvad I kan opleve på en ferie i et feriehus i Italien. Find og book et feriehus i Italien online her på siden eller via vores dygtige rejsekonsulenter på 7010 4343.

Et feriehus i Italien er et rigtig godt udgangspunkt for at opleve Italiens regioners særpræg. Hvor end man bevæger sig i Italien findes utrolig smukke naturscenarier, der indbyder til fantastiske vandreture og cykelture rundt om feriehuset. Vores feriehuse i Italien varierer i beliggenhed, størrelse, indretning og udbud af faciliteter. Dette giver de bedste muligheder for at finde lige præcis det feriehus, som bedst imødekommer jeres families sammensætning, samt jeres forventninger og ønsker.

Et feriehus i Italien byder på noget for enhver smag

Dansk Bilferie tilbyder feriehuse rundt i Italiens skønneste regioner og egne. Feriehuse ved Adriaterhavet er elsket af rigtig mange børnefamilier på grund af de skønne, børnevenlige strande, det lune klima og de mange oplevelsesmuligheder i forlystelsesparker, ved strandene og i byerne her. Vores mange feriehuse ved Gardasøen er også et sikkert hit hos børnefamilierne, der med sin helt fantastiske ferieatmosfære, talrige hyggelige små byer og den store forlystelsespark, Gardaland.

Hvis I drømmer om at opleve det berømte Venedig med sine talrige seværdigheder, romantiske kanaler og nogle af verdens dygtigste glaspustere, eller ønsker I derimod at besøge det fascinerende Rom, hvor det historiske Colosseum og Pantheum, italiensk charme og masser af shopping og byliv byder sig på, kan I vælge blandt vores feriehuse i Rom og omegn. Hvad enten jeres drømmeferie inkluderer masser af liv og aktivitetsmuligheder dagen lang eller smukke naturoplevelser og udpræget intimitet og ro, er det muligt med et feriehus i Italien.

Feriehuse i Italien

Der er masser af fantastiske feriehuse i hele Italien. Læs nærmere om alle regionerne her.

Find de mest populære ved at klikke på linket:

Europas destinationer med feriehuse

Hvis ikke I ønsker et feriehus i Italien, er der et væld af andre muligheder hos Dansk Bilferie. I kan vælge blandt én af de mange andre skønne feriedestinationer, der tilbyder feriehuse.