Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Alle de bedste feriehuse i Spanien

Hold ferie i et feriehus i Spanien og nyd den varme sol, de smukke sandstrande, den udsøgte mad og vin samt den livlige og charmerende atmosfære. Med Dansk Bilferies store udvalg af feriehuse i Spanien, kan I finde lige netop det feriehus, der passer til jer. Læs mere

Opdag feriehuse i Spanien

Dansk Bilferie kender feriehusene i Spanien!

Vi har en bred vifte af skønne feriehuse i Spanien i Costa Brava, Costa Dorada, Costa del Sol og Costa Blanca. Besøg den spanske kyststrækning og dens smukke og chamerende havnebyer og livlige storbyer. Drag med familien til et feriehus i Spanien og oplev de sider af den spanske kyststrækning I ønsker.

Jeres næste ferie i et feriehus kan bookes online her på siden eller via vores kompetente rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343.

Hvorfor vælge et feriehus i Spanien?

Vores store udvalg af feriehuse i Spanien gør det muligt at finde det helt perfekte feriehus for netop jeres familie. Vi kan tilbyde alt fra mindre feriehuse i smukt beliggende naturområder, der egner sig perfekt til par, eller enorme villaer, som passer til flere familier, der ønsker at rejse sammen. Vi tilbyder feriehuse med tilhørende swimmingpool samt luksushuse, hvor indretning og faciliteter overstiger den sædvanlige standard. Vælg det feriehus i Spanien, der passer til jer. Læs mere om feriehuse her.

Eventyrlig kyststrækning

Med et feriehus i Spanien har I de bedste forudsætninger for at besøge den spanske kyststrækning. I har mulighed for at fylde feriedagene ud med sol, strand og lækkert vand. Kyststrækningen byder på en række små havnebyer, hvis charme og idylliske udsigt over klippeformationer og det klare hav, er essentiel for en smuk dagstur med mulighed for souvenirshopping, en god middag med spanske specialiteter og en frisk dukkert. Et feriehus i Spanien er derfor det ideelle udgangspunkt for en skøn ferieoplevelse for hele familien.

Udflugter fra et feriehus

Når I bor i et feriehus i Spanien kan et besøg til den verdensberømte storby, Barcelona, varmt anbefales. Et pulserende byliv, fabelagtige shoppingmuligheder, alverdens restauranter, en skøn strand og et rigt kulturliv med et utal af seværdigheder er, hvad I kan opleve i byen. Besøg den ufærdige kirke, Sagrada Familia, som er inspireret af den prominente arkitekt Goudi eller gå ned langs Ramblaen, som er hele Barcelonas gågade. Til fodboldfansene er F.C. Barcelonas stadion, Camp Nou, ligeledes et must, når rejsen går til én af Europas mest berømte fodboldbyer.

Mad og drikke

Drøm jer væk med de udsøgte specialiteter det spanske køkken har at byde på, når I rejser til Spanien i et feriehus. Tapas, paella og gazpacho er blot få af de signaturretter Spanien gør sig i. Nyd godt af delikate spanske oste som manchego og burgos, og når middagen skal skylles ned, kan I smage på Spaniens lækre vine eller sangria, som er vin blandet med frisk frugt, som den spanske befolkning nyder i massevis. Med et feriehus i Spanien har I ligeledes gode muligheder for selv at kokkere aftenens middag med de friske råvarer kysten byder på. 

Europas destinationer med feriehuse

Feriehuse i Europa
Hvis ikke det skal være et feriehus i Spanien, har Dansk Bilferie et væld af feriehuse til andre skønne feriedestinationer rundt i Europa. Se lidt af udvalget her.