Kan vi hjælpe?
7010 4343

Ferielejlighed i Frankrig

Oplev Frankrigs mange fantastiske sider på en ferie i en dejlig ferielejlighed i Frankrig!

Ferielejlighed i Frankrig - ferie med masser af muligheder!

Frankrig er en helt suveræn feriedestination og tilbyder alt hvad der behøves for en helt fantastisk oplevelse: sol, strand, azurblåt vand, naturscenarier, kultur, kunst og mode i verdensklasse, et helt fantastisk køkken og udsøgte vine - hvad mere kan man ønske sig? Læs mere

Opdag ferielejligheder i Frankrig

Ferielejlighed i Frankrig kombinerer badeferie med kultur og naturoplevelser

Frankrig tiltrækker hvert år hundrede tusindvis af sommergæster - især har vi i Norden et særlig svagt punkt for det franske milde klima, deres fantastiske natur med de brede vidder med vinmarker så langt øjet rækker, bjerge og floder. De oldgamle charmerende vingårde og små byer der oser af historie og livlig atmosfære får os til at sætte tempoet et gear eller to ned, og blot nyde livet på ægte fransk vis.

Hos Dansk Bilferie tilbyder vi ferielejligheder overalt i Frankrig, I ferieparker, i større eller mindre resorts, i små byer, på vingårde, på landet eller i Storbyer. Så hvad enten jeres drømmeferie inkluderer masser af liv og aktivitetsmuligheder eller smukke naturoplevelser og udpræget intimitet og ro, er det muligt med en ferielejlighed i Frankrig. De franske regioner er traditionsrige og har alle deres eget særpræg, egne specialiteter og egen spændende historie at fortælle.

Mere om Frankrig

Der er altid nye og spændende oplevelser at begive sig ud på. Oplev for eksempel det naturskønne område: Europas Grand Canyon, Gorges du Verdon og få syn for hvad der i sandhed menes med ordet panoramudsigt, eller besøg Frankrigs Venedig, Port Grimaud, og oplev kultur og charme.

Desuden har Frankrig nogle af Europas lækreste sandstrande med azurblåt hav og nogle af de mest eksklusive storbyer som Paris, Nice og Cannes med verdens førende modehuse, restauranter og cafeliv, for bare at nævne et par af de oplevelser der venter, på en ferie i Frankrig. Læs mere om ferielejligheder i Provence, ferielejligheder i Languedoc og ferielejligheder i Côte D´Azur her og lad dig inspirere hvortil ferien i Frankrig skal gå hen!

Valg af ferielejlighed i Frankrig

Dansk Bilferie tilbyder ferielejligheder i Frankrig i stort set alle områder. Vores ferielejligheder varierer i størrelse, indretning, placering, faciliteter og prisleje. Dette giver jer mulighed for at finde netop den ferielejlighed, som passer bedst til jeres ønsker og behov. Ferielejlighederne i Frankrig er privatejede, og deres indretning er derfor meget karakteristisk. Alle lejligheder er velholdte og af god kvalitet. Dansk Bilferie gør vi altid vores yderste for at tilbyde vores kunder den bedste service og vores dygtige rejsekonsulenter har derfor et stort kendskab til vores ferielejligheder i Frankrig.

I er derfor meget velkomne til at kontakte os på tlf. 7010 4343, og høre nærmere om de forskellige ferielejligheder i Frankrig samt få gode råd omkring jeres næste ferie. Vi er desuden også behjælpelige med andre praktiske foranstaltninger omkring jeres ferie såsom vejbeskrivelse, færgebilletter og overnatningsmuligheder.

Et væld af muligheder

Med en ferielejlighed i Frankrig har I alle muligheder for at fylde feriens dage med alt det, som I allerbedst kan lide. Ferielejlighederne i Frankrig er af god kvalitet og danner en ideel base hvad enten I er til badeferie ved stranden eller poolen, eller hvis I bare har lyst til at tage på opdagelse i Frankrigs smukke natur og spændende kultur.

Dansk Bilferie tilbyder ferielejligheder i andre lande end Frankrig. Se mulighederne her.