Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Alle de bedste ferielejligheder i Languedoc

Drag til Middelhavets smukke kyst i Languedoc med hele familien hvor I vil finde ferielejligheder, der passer til lige netop jer! Nyd solen på de lange hvide sandstrande eller gå på opdagelse ved de klippefyldte områder fra en ferielejlighed i Languedoc. Dansk Bilferie tilbyder skønne ferielejligheder rundt i hele regionen. Læs mere

Book ferielejlighed i Languedoc

Dansk Bilferie kender Languedoc!

Ønsker I at drage til den sydfranske region med Dansk Bilferie, kan I vælge mellem det brede udvalg af ferielejligheder i Languedoc. En ferie til Languedoc byder på naturskønne oplevelser, dejligt vejr, utallige forlystelsesparker samt helt fantastiske strande.

Find og book den perfekte ferielejlighed i Languedoc for hele familien online her på siden eller via vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.  

Ferielejligheder for hele familien

En ferielejlighed i Languedoc er det ideelle udgangspunkt for en skøn ferieoplevelse for hele familien. Languedoc byder på forskellige aktiviteter for alle aldre, hvor I kan tage på alt lige fra bjergvandring, til windsurfing, til riverrafting. Med sine gennemsnitlige 300 solskinsdage om året er der stor sandsynlighed for, at I kan nyde en ferie fra en ferielejlighed i Languedoc med skyfri himmel og behagelige temperature på regionens fine strande.

Spændende byer at besøge

Montpellier
Hvis I ønsker kulturelle oplevelser på jeres ferie i en ferielejlighed til Languedoc, vil et besøg til de mange hyggelige og charmerende byer bestemt være et besæg værd. Tag til den gamle middelhavsby, Montpellier, som emmer af en livlig stemning og smuk arkitektur. De imponerende katedraler, Notre Dame og Saint Pierre, Frankrig ældste botaniske have, Jardin de Plantes, og det enorme akvarium, Aquarium Mare Nostrum, vil med sikkerhed glæde hele familien. Spis frokost på de mange skønne caféer og restauranter eller gå på opdagelse på de store markeder.

Marseillan-Plage & Varsan Plage
Når I drager på ferie i en ferielejlighed i Languedoc. er der rig mulighed for at se nærmere på Languedocs mindre byer. I kan drage til den utrolig charmerende by, Marseillan-Plage, som er en gammel, lille fiskerby. Byen ligger ikke langt fra Thau-søen, som er kendt for sine østers og muslinger. I kan også vælge at besøge den nu livlige badeby, Varsan Plage, som oprindeligt var en travl fiskerby. Her kan I nyde dagens frokost på en af de mange hyggelige caféer langs havnepromenaden eller dase i solskinstimerne på den 3 kilometer lange strand.

Mad og drikke

Languedocs signaturretter
Glæd jer til at nyde godt af de mange specialiteter fra det franske køkken på jeres ferie i en ferielejlighed til Languedoc. Grundet regionens store areal er der flere forskellige varianter af signaturretter afhængig af, hvor I befinder jer. Ved kysten spiser man muslinger og østers i massevis, hvor der inde i landet særligt bliver serveret en sammenkogt ret bestående af hvide bønner, kaldet Le Cassoulet. Med en ferielejlighed i Languedoc er det let ligeledes selv at kreere aftenens middag hjemme i behagelige og afslappede rammer.  

Franske druer
Hold ferie i en ferielejlighed i Languedoc og bliv beriget af de franske druer. De franske vine er et helt kapitel for sig. Sauvignon, Merlot, Cabernet, Syrah og Chardonnay er verdenskendte druer, som alle er fra Frankrig. For jer, der ønsker at opleve processen af vinen og muligvis få en smagsprøve af de dyrebare druer på jeres ferie i ferielejlighed i Languedoc kan tage på besøg på en vingård i regionen samt se de smukke vinmarker. 

Frankrigs andre områder med ferielejligheder

Udover ferielejligheder i Languedoc tilbyder Dansk Bilferie bl.a. ferielejligheder i Frankrigs andre skønne områder. Læs mere ved blot et klik på linket nedenfor.

Stort udvalg af destinationer med ferielejligheder

Ferielejligheder i Languedoc er et populært valg blandt ferierejsende, men hvis I ikke ønsker turen skal gå til Frankrig, er der et væld af muligheder i mange af de andre oplevelsesrige, europæiske lande. Tag et kig på områderne blot ved at trykke på linket eller ring til en af vores erfarne rejsekonsulenter på 7010 4343, som med stor glæde vil hjælpe jer med at finde den helt rigtige rejse.