Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Alle de bedste ferielejligheder i Sydfrankrig

Når I bor i en ferielejlighed i Sydfrankrig, vil I opleve alt det bedste det sydfranske har at byde på! I vil finde skønne sandstrande, vandsport, jetset liv i storbyerne Cannes og Nice samt lange varme sommerdage i et lunt middelhavsklima. Giv familien en uforglemmelig oplevelse i det forførende Sydfrankrig med en ferie i en af Dansk Bilferies mange ferielejligheder. Læs mere

Opdag ferielejligheder i sydfrankrig

Vi kender ferielejligheder i Sydfrankrig!

En ferielejlighed i Sydfrankrig er den perfekte måde at opleve Sydfrankrigs storslået kvaliteter på. Hvert år strømmer ferierejsende til Sydfrankrig, hvor I er garanteret en fantastisk familieferie. Sydfrankrig huser nogle af Europas lækreste sandstrande, mest luksuriøse byer samt livlige restaurant- og caféliv. Find og book jeres foretrukne ferielejlighed i det sydlige Frankrig online her på siden eller kontakt vores kompetente ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Med en ferielejlighed i Sydfrankrig har I alle muligheder for at fylde feriens dage ud med alt det, som I allerbedst kan lide. Ferielejlighederne i Sydfrankrig er af høj kvalitet og danner en ideel base, hvad enten I er til suveræn badeferie ved stranden eller poolen, eller hvis I ønsker at gå på opdagelse i Sydfrankrigs smukke natur og spændende kultur. Sol, strand, azurblåt hav, naturskønne omgivelser, samt et udsøgt køkken, kunst og mode er, hvad I kan blive beriget af, når I drager til denne attraktive feriedestination. 

Spændende byer at besøge i Sydfrankrig

Cannes

Hold ferie i en ferielejlighed i Sydfrankrig og oplev Cannes' overdådige strand- og havnepromenade fyldt med vilde kasinoer, femstjernet hoteller og fornemme biler, når I drager til den luksuriøse by i Cote d'Azur.

Nice

Sydfrankrigs største by er Nice, som byder på en fantastisk strandpromenade, alverdens butikker og hyggelige gader og stræder. Nice er indbegrebet af den sydfranske charme med sine prægtige bygninger og pladser.

Montpellier

I Languedoc ligger denne gamle middelhavsby, som emmer af en livlig og charmerende atmosfære. Gå på opdagelse i de gamle bygninger, på hyggelige caféer og restauranter eller på det store marked med frisk frugt, kød, smykker og tøj. 

Marseillan-Plage

Den lille fiskerby i Languedoc er spækket med historiske bygninger, hvor I bl.a. bør besøge baptistkirken, St. John, eller byens rådhus.


Aktiviteter samt godter fra det sydfranske køkken

Når I drager på ferie i en ferielejlighed i Sydfrankrig vil familiens yngste med sikkerhed elske de mange forlystelsesparker, som det sydfranske har at byde på. Tag til de store vandlande, Cap d'Adge og St. Cyprien, eller besøg de forhistoriske dinosaurer i Meze Dinosaur Park, som med garanti vil fascinere de små. Der er ligeledes masser af gode muligheder for vandreture, paragliding og vandsport i alle afskygninger, når I vælger at tage på ferie i en ferielejlighed i Sydfrankrig.  

Når I bor i en ferielejlighed i Sydfrankrig, vil I blive beriget af udsøgte smagsoplevelser. Det franske køkken specialiserer sig i cremede oste, fantastisk bagværk og i lækre fiskeretter, hvor især muslinger og østers fra Languedoc er på menuen. Ønsker I et glas vin til maden, kan I nyde godt af de franske vine, som er i sand verdensklasse. Merlot, Chardonnay og Sauvignon er alle druer fra Languedoc som I kan smage på, når I drager på ferie i en ferielejlighed i Sydfrankrig. 

Frankrigs andre områder med ferielejligheder

Dansk Bilferie tilbyder skønne ferielejligheder til en masse andre forskellige områder i Frankrig. Læs mere om den destination, som I drømmer om i det franske land her.

Eller udforsk de mest populære områder:

Stort udvalg af destinationer med ferielejligheder

Er I ikke sikker på, om ferien overhovedet skal gå til Frankrig? Tag et kig på de andre områder i Europa, Dansk Bilferie tilbyder ferielejligheder i ved at trykke på linket nedenfor. I kan via vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 få personlig ferievejledning til, hvilket område samt hvilken ferielejlighed I skal vælge.