Kan vi hjælpe?
7010 4343

Ferieparker ved Adriaterhavet

Oplev den spektakulære kyst og de smukke sandstrande på ferieparkerne ved Adriaterhavet

Ferieparker ved Italiens imponerende strande

Adriaterhavet er et attraktivt feriested for mange danske børnefamilier, hvilket ikke er uden grund. Billedskønne landskaber, historiske steder, lækre sandstrande og azurblåt hav er, hvad I vil opleve på jeres ferie. Adriaterhavet har et bredt udvalg af ferieparker langs den betagende kyst, som med sikkerhed vil give jeres familie en dejlig ferie. Læs mere

Oplev Adriaterhavet fra en feriepark

Læs mere om ferieparker ved Adriaterhavet her...

Dansk Bilferie kender Adriaterhavet!

Drag til Italiens smukke kyststrækning ved Adriaterhavet hvor en perlerække af ferieparker er placeret. Ferieparkerne ved Adriaterhavet er det ideelle valg for familier med børn, og især den vestlige side siges at være mere blid end den østlige side med hensyn til sandstrande og roligt hav, som børnefamilier plejer at foretrække.   

Bestil jeres yndlings feriepark online her på siden eller via vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Hvorfor vælge en feriepark ved Adriaterhavet?

I en feriepark ved Adriaterhavet får I masser af frihed til selv at planlægge og bestemme, hvordan jeres ophold ved Adriaterhavet skal foregå. I en feriepark er der ligeledes masser af plads til at boltre sig på i forhold til et hotel. Der er et bredt sortiment af ferieparker for alle aldre, behov og ønsker, og hvis I kunne tænke jer at undersøge og udforske naturen og seværdigheder i området omkring er en feriepark det optimale valg.

Læs mere ferieparker her.

Adriaterhavets mest populære ferieparker

Villaggio Turistico Europa Grado

Drag på ferie til Villaggio Turistico Europa Grado hvor I vil kunne nyde en ferie langs strandbredden. Villaggio Turistico Europa Grados placering direkte til stranden, vilde sportsaktiviteter samt enorme poolområde gør denne feriepark til en sikker vinder blandt en bred skare af ferierejsende. Ferieparken er oplagt til børnefamilien, da der både er børneunderholdning og en miniklub, hvor der bliver arrangeret diverse kreative aktiviteter og arrangementer, som med sikkerhed vil falde i god jord hos familiens yngste.

Læs mere om Villaggio Turistico Europa Grado her.

Centro Vacanze Villaggio San Francesco

Ønsker I at besøge Venedig på jeres ferie? Centro Vacanze Villaggio San Francesco er den perfekte feriepark til dagsture til den usædvanlig, charmerende storby blot 50 km væk. Ferieparken byder på en lækker sandstrand, I kan bruge utallige timer på. Her er der både mulighed for at prøve kræfter af med windsurfing, sejlads og vandcykler. Tre swimmingpools, rutsjebaner og et børnebassin er, hvad der venter jer i det indbydende poolområde. 

Læs mere om Centro Vacanze Villaggio San Francesco her.

Andre destinationer - ferieparker i Italien

Hvilke andre ferieparker er der i Italien?

Dansk Bilferie byder på en lang række lækre ferieparker rundt i hele Italien. Tag et kig på de andre ferieparker ved at klikke på linket nedenfor. 

Europas mange ferieparker

Hvilke andre ferieparker findes der?

Dansk Bilferie tilbyder ferieparker til mange andre destinationer rundt i hele Europa.

Her finder I de mest populære: