Kan vi hjælpe?
7010 4343

Feriepark Gardasøen - En sikker vinder

Charmerende landsbyer, spændende seværdigheder og børnenes favorit: Gardaland

Feriepark Gardasøen - Ideelt til børnefamilien

Tag med familien til Italiens perle som hvert år tiltrækker en bred skare af ferierejsende. Om I er til naturrige omgivelser, en sand badeferie eller kulturelle oplevelser er det alt sammen at finde på ferieparkerne ved Gardasøen. Læs mere

Oplev Gardasøen fra en feriepark

Læs mere om ferieparker ved Gardasøen her...

Dansk Bilferie kender Gardasøen!

Beliggende i det nordlige Italien er Gardasøen placeret, som er den største ferskvandssø i Italien. Om sommeren kan temperaturen komme helt op over 35 grader, mens den kølige bjergluft strømmer ned fra de store bjergmassiver, som omringer søen med en behagelig temperatur. Dansk Bilferie tilbyder et stort udvalg af ferieparker med varierende faciliteter og lokationer. Book familiens foretrukne feriepark online her på siden eller via vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343.

Hvad har ferieparkerne ved Gardasøen at byde på?

I vil blive beriget af udsøgte specialiteter fra det italienske køkken, naturskønne omgivelser og fantastiske oplevelser for familiens mindste, når I drager på ferie til denne populære feriedestination. Her kan I bo på Gardasøens brede udvalg af ferieparker, som byder på alt fra dejlige poolområder, til direkte beliggenhed til Gardasøen, til gode, kulturelle udflugtsmuligheder i området omkring søen. At holde ferie på en feriepark er en god måde at planlægge og forme sin ferie på, hvor der er gode muligheder for at gøre lige netop, hvad I har lyst til samtidig med ferieparkens mange sjove faciliteter.

Gardasøens mange udflugtsmuligheder

For familiens mindste

Udover Gardasøens fremragende bademuligheder vil der være utallige, sjove aktiviteter og udflugter for familiens yngste at opleve på ferien til Gardasøen. Det store udvalg af forlystelsesparker vil være et paradis for de indre legebørn. Særligt den Disney-lignende park, Gardaland, er perfekt for børn i alle aldre, og hvis I er mere til sjove vandrutsjebaner og vandplaskeri, kan I tage til paradiset for de sande vandhunde, Aqua Paradise Park, som er en del af det store Caneva World Resort.

Kulturelle oplevelser

Der vil med garanti være en masse kulturelt at opleve ved Gardasøen. I kan bl.a. besøge en vingård ved de flotte vinmarker ved Bardolino og prøvesmage de lokale, dyrebare druer. Ydermere kan I drage til byen Sirmione, hvor det berømte slot, Rocca Scalligiera, ligger placeret. Det kæmpemæssige slot blev bygget af Scaligieri, som var krigsherre fra Verona, og i tidernes morgen herskede denne region. I 1500-tallet blev slottet erobret af Milaneserne, hvor der her blev udkæmpet brutale slag. Et besøg til det imponerende bygningsværk vil med garanti betage hele familien.

Aktiviteter

Aktiviteter for hele familien

Ønsker I en aktiv ferie, hvor I kan få lov at opleve området på bedste vis, bør I tage ud at sejle på Gardasøen. Der er flere forskellige steder rundt om søen, hvor der kan lejes både, kajakker og vandcykler. Dette er en god måde at besøge andre byer, restauranter og smukke naturområder på, så I slipper for den lange køretur rundt om søen samtidig med oplevelsen af det smukke syn af søen. Der findes op til 30 forskellige fiskearter i Gardasøen, og med et fiskelicens på 20 euro, kan I nyde en fisketur i de skønne naturomgivelser.

Det italienske køkken

Det er ingen hemmelighed, at italienerne er uhyr dygtige til at lave udsøgte retter, hele familien vil elske. Pasta, lasagne, pizza, risotto og ualmindlige, lækre is er blot få af de specialiteter, Italien er kendte for. Prøv f.eks. frisk, soltørret Gardafisk, som er en af de mest populære, lokale retter. Hver by omkring søen har sin egen variation og måde at tilberede sine retter på, men hvad fælles er, at de alle bruger de samme lokalt dyrkede råvarer. Ligegyldig hvilken by I besøger, vil der være en overflod af hyggelige restauranter, caféer, bistroer og isboder.

Gardasøens mest populære ferieparker

Bella Italia

Drag til denne perle af en feriepark som hele familien vil elske! Bella Italia er udstyret med et formiddabelt poolområde, hvor I vil finde et semi-olympisk svømmebassin, et stort legeområde for børnene og en lagunepool, hvor hele familien vil kunne slappe af, lege og hygge sig. Beliggende blot en kort gåtur fra centrum af Peschiera er parken er placeret lige ned til Gardasøen til en 1 km lang bred søstrand. Masser af sjove sportsaktiviteter, underholdning, restauranter og et enormt vandland er, hvad I vil kunne opleve på jeres ferie til Bella Italia.

Læs mere om Bella Italia her.

Feriepark Gasparina

Denne hyggelige feriepark vil danne rammerne for en dejlig familieferie i naturskønne omgivelser. Nyd solen på liggestolene eller hop i den store, indbydende pool for en forfriskende dukkert. Her er der lagt op til afslapning på højeste plan med poolområdets rolige atmosfære. I vil bo blot få minutters gang fra Gardasøen og 600 meter fra den populære forlystelsespark, Gardaland, som med garanti vil falde i god jord hos familiens indre legebørn. En ferie til Feriepark Gasparina vil byde på utallige sjove familieminder, I sent vil glemme. 

Læs mere om Feriepark Gasparina her.

Italiens mange ferieparker

Italien tilbyder en bred vifte af spændende og smukke områder, hvor der tilbydes ferieparker til blandt andet Adriaterhavet, Toscana, Maggioresøen og mange andre populære områder. I finder det store udvalg her.

Hvilke andre ferieparker findes der?
Hos Dansk Bilferie tilbydes der en masse andre ferieparker til fantastiske destinationer rundt omkring i Europa. Læs mere om de mest populære områder listet nedenfor.