Kan vi hjælpe?
7010 4343

Feriepark Kroatien

Et populært rejsemål blandt den danske befolkning med garanti for en mindeværdig oplevelse.

Feriepark Kroatien - ferieparker for hele familien

En feriepark i Kroatien er for hele familien, da den indbyder til gode aktiviteter og faciliteter for alle aldre. Dansk Bilferie har et stort udvalg af skønne ferieparker i Kroatien. Find en der passer netop til jeres families ønsker og behov. Læs mere

Besøg en feriepark i Kroatien

Læs mere om ferieparker i Kroatien her...

Dansk Bilferie kender ferieparker i Kroatien!

Kroatien er et utroligt smukt og alsidigt land, hvor I kan finde nogle af de smukkeste strande og krystalklart hav. En feriepark i Kroatien giver gode muligheder for at udøve diverse former for vandsport, da det ligger ud til havet. Der er også masser af plads til nyde solen og slappe af i ferieparkens poolområde eller på stranden. Hvis man drager ind i Kroatiens bagland vil man opdage at landet byder på en masse spændende historie og små, hyggelige landsbyer. En feriepark i Kroatien garanterer en uforglemmelig oplevelse!

Hvorfor vælge feriepark i Kroatien?

Mange danske børnefamilier elsker at tage til en feriepark i Kroatien, da der er masser at give sig til for både store og små. Børnene vil elske at opholde sig i en feriepark i Kroatien, da der er mange sjove aktiviteter og underholdning tilpasset deres alder. Ferieparker i Kroatien har alt det børnefamilier behøver af gode faciliteter og service. Dansk Bilferie har udvalgt ferieparkerne i Kroatien ud fra deres fantastiske beliggenhed, men også fordi de er velegnede til familier med børn.

Læs mere om ferieparker her.

Populære ferieparker i Kroatien

Feriepark i Kroatien - Istrien

Istrien ligger i den nordlige del af Kroatien ved en af Adriaterhavets smukkeste kyster. Området har små, chamerende byer og en meget gæstfri befolkning. I Istrien findes et stort udvalg af ferieparker hvor der bl.a. er lækre poolområde med vandrutsjebaner og seperate børnebassiner. Nogle af ferieparkerne ligger også i nærheden af smukke, gyldne sandstrande. Ferieparkerne i Istrien er udvalgt med den bedste beliggenhed og børnevenligheden vægter højt.

Læs mere om feriepark i Istrien her.

Feriepark i Kroatien - Dalmatien

Dalmatien ligger i den sydvestlige del af Kroatien. I baglandet er der bjergrigt med mange naturparker, mens kystlinjen er præget af historiske byer. På denne rejsedestination er udvalget af ferieparker lidt mindre, men de ferieparker der er til rådighed, er virkelig besøget værd. Vælger I en feriepark i Dalmatien, må I heller ikke snyde jer selv for at opleve byen Dubrovnik. Her find I både fantastisk historie, smuk arkitektur og attraktioner der afspejler den kroatiske kultur.

Læs mere om feriepark i Dalmatien her.

Mere om ferieparker i Kroatien

Feriepark i Kroatien - Kvarner

Området Kvarner ligger i en bugt og lokker mange turister til. Kvarner kan byde på smukke landskaber og en masse spændende historie. Ved at vælge en feriepark i Kvarner får du en ferie med en masse afslapning i de mest fantastiske omgivelser. Her er både ferie til dem som ønsker at være aktive, slappe af eller dem som vil have en kulturrig ferie. Der er masser af mulighed for at tage ud og se de spændende seværdigheder og opdage de smukke øer som Kroatien består af. 

Hvilken feriepark i Kroatien skal man vælge?

Ferieparkerne i Kroatien er nøje udvalgt med henblik på beliggenhed og børnevenlighed. De kan dog varierer i afstande til hav og by samt faciliteter. Hos Dansk Bilferie går vi meget op i at I får jeres ønsker og behov for en feriepark opfyldt. I kan selv søge rundt på vores hjemmeside blandt de forskellige ferieparker i Kroatien og undersøge hvilken feriepark der opfylder jeres krav bedst. Vi sidder også klar til at hjælpe jer med at finde en feriepark i Kroatien, og på den måde sikrer vi jer den højeste kundetilfredshed.

Ferieparker i andre lande

Hvilke andre ferieparker findes der?

Dansk Bilferie tilbyder mange fantastiske ferieparker rundt omkring i Europa.

Besøg en feriepark i vores mest populære områder. Følg linket og oplev destinationen.