Kan vi hjælpe?
7010 4343

Ferieparker i Languedoc

Besøg de skønne ferieparker i Languedoc og oplev sand middelhavsstemning!

Alle de bedste ferieparker i Languedoc

Hold ferie langs den smukke kyststrækning eller drag op i bjergene og oplev de autentiske franske vinmarker. Dansk Bilferie tilbyder mange fantastiske ferieparker i Languedoc i det sydlige Frankrig uanset ønsker og behov, som vil sikre hele familien en dejlig og uforglemmelig ferie. Læs mere

Se ferieparker i Languedoc

Læs mere om ferieparker i Languedoc her...

Vi kender ferieparker i Languedoc!
Languedoc er et af de mest fascinerende naturområder i Frankrig med sine flotte bjerge, overvældende dyreliv, floder og søer med mere, der bør opleves på jeres ferie. Mange af vores ferieparker i Languedoc er placeret tæt på Middelhavskysten, hvilket er et sikkert hit hos børnefamilien. Bestil jeres favorit blandt ferieparkerne i Languedoc online her på siden eller ring på 7010 4343 for personlig rådgivning fra vores erfarne rejsekonsulenter.

Hvorfor vælge en feriepark i Languedoc?
Ferieparkerne i Languedoc har længe været et populært rejsemål, og det er ikke uden grund. Området byder bl.a. på lange solrige dage, indbydende strande, smuk natur, sjove forlystelsesparker, varmekilder og kurbade, grotter og huler samt en gribende historie. Alt dette kan I med fordel opleve, hvis I drager til en af de mange ferieparker i Laguedoc, som er en fantastisk måde at undersøge og udforske regionen på. De fleste ferieparker i Languedoc er udstyret med uovertrufne poolområder for hele familien. Læs mere om ferieparker her.

Feriepark i Languedoc

Feriepark Le Domaine du Golf
Drømmer I om en ferie midt i vinmarkerne med mulighed for golf, er Le Domaine du Golf det oplagte valg af feriepark i Languedoc. En smuk golfbane med 6 huller dog mod gebyr, et skønt poolområde og kun 12 km fra Middelhavets kyst er, hvad I kan glæde jer til under jeres ferie til Le Domaine du Golf. I kan koble helt af i jacuzzien, i saunaen eller nyde en afspændende massage (mod gebyr), og har I lyst til at vedligeholde træningen, kan I benytte jer af fitnesscenteret eller de andre fine sportsfaciliteter ved denne feriepark i Languedoc. Læs mere om Feriepark Le Domaine du Golf her.

Oplevelser i Languedoc

Seværdigheder og aktiviteter i Languedoc
Med en feriepark i Languedoc vil I kunne opleve en masse sjove aktiviteter, som hele familien vil synes godt om. Har I lyst til at udforske den betagende natur, kan I drage på lange vandreture, klatring, ride- og cykelture. En sikker vinder blandt børnene er et besøg til de mange forlystelsesparker som eksempelvis La Vallon Du Villaret eller til vandlandet, St. Cyprien. Regionen har ligeledes smukke byer, I kan besøge. Montpellier er Languedocs hovedstad, hvor utallige hyggelige caféer, markeder og restauranter er at finde i den gamle middelhavsby.

Mad og drikke
Når I drager til en feriepark i Languedoc, vil I se hvor stort et præg gode, friske råvarer, som ofte er dyrket i lokalområdet, er en del af det franske køkken. Tomater, olivenolie og gode oste er gentagne ingredienser, franskmændene bruger til at kreere deres signaturretter. Desuden er Frankrig særligt kendte for deres exceptionelle vine fra druerne som bl.a. Merlot, Chardonnay og Sauvignon. For vinentusiaster vil et besøg på en vingård i Languedoc være en fantastisk oplevelse. Her kan I få lov at se den lange proces og få smagsprøver herefter.

Frankrigs mange andre områder med ferieparker

I kan her læse mere om de andre fantastiske områder i Frankrig, hvor Dansk Bilferie tilbyder ferieparker i. Klik på de forskellige links for at læse nærmere.