Storbyferie - Find og book ferieparker ved storbyen hos Dansk Bilferie
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Ferieparker ved storbyen

Oplev nogle af Europas skønne storbyer på en dejlig familieferie

Nyd familieferien i storbyen

Dansk Bilferie tilbyder skønne ferieparker, der byder på en ideel beliggenhed ved nogle af Europas fantastiske storbyer. På den måde har I mulighed for at kombinere en afslappet familieferie med spændende, kulturelle oplevelser i storbyen.

Alt om ferieparker ved storbyen

Ferieparker ved storbyen 

På en feriepark ved storbyen har I muligheden for at bruge ferieparken som base for udflugter og oplevelser, hvorefter I kan nyde ferieparkens fantastiske faciliteter i afslappede omgivelser efter en lang dag med en masse seværdigheder og kulturelle indtryk. Find og book den feriepark, der passer til netop jeres ønsker og behov online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Ferieparker i Europa 

Hos Dansk Bilferie tilbyder vi skønne ferieparker i nogle af Europas mest populære områder. Læs mere om ferieparker generelt her eller udforsk vores ferieparker i nogle af de forskellige lande her:  

Ferieparker ved Rom

Storbyferie i Rom 

Tag med hele familien på storbyferie til Rom i Italien og oplev byens charme, stil og arkitektur. Her venter jer en lang række kulturelle oplevelser, og Rom er en perfekt destination til spændende, historiske ture. I kan f.eks. opleve Colosseum, Vatikanstaten, St. Peters Pladsen, Pantheon og meget, meget mere. Når I besøger Rom, er det desuden oplagt at smage på en lækker, traditionel pizza eller andre lokale specialiteter. Læs mere om ferieparker ved Rom her.

Ferieparker ved Budapest

Storbyferie i Budapest 

Budapest er det perfekte sted til en storbyferie, hvis I ønsker at opleve det gamle Østeuropa. Ungarns hovedstad er absolut værd at tilbringe en storbyferie i, og her løber Donau hele vejen gennem byen. I kan f.eks. besøge et af de berømte kurbade med varmt og helsebringende vand, nyde et dejligt måltid på en af de mange pulserende caféer og restauranter eller tage en afslappende gåtur langs Andrássy út. Læs mere om ferieparker ved Budapest her.

Várgesztesi Villapark

Ferieparken byder på et væld af gode faciliteter og sjove aktiviteter, som hele familien vil nyde godt af. I kan f.eks. spille volleyball og billard, more jer med sjov og vandpjaskeri i poolområdet, suse ned ad vandrutsjebanerne eller udforske den omkringliggende natur på cykler, som I kan leje på stedet. Várgesztesi Villapark byder desuden på en dejlig restaurant, hvor I kan nyde et skønt måltid, når sulten melder sig. Læs mere om Várgesztesi Villapark her.

Ferieparker ved Barcelona

Storbyferie i Barcelona 

Barcelona er en fantastisk by med en dejlig beliggenhed direkte til havet. På den måde kan I kombinere en afslappet ferie med gyldne strande og kulturelle oplevelser i byen. Gå en tur ned ad de charmerende gader, nyd de lækre spanske specialiteter, besøg de spændende museer, kom ned i gear i de grønne parker eller nyd den betagende udsigt over hele byen. Læs mere om ferieparker ved Barcelona her.

Ferieparker ved Salzburg

Storbyferie i Salzburg 

En storbyferie i Salzburg i Østrig byder på en verden af kultur. Her finder I bl.a. en bred vifte af butikker, hvilket gør byen oplagt til en shoppingtur, og hvis I ønsker at opleve fantastisk kunst, byder Salzburg på en masse kunst med humor i gadebilledet. I kan f.eks. gå turen "Walk of Art", hvor I kommer forbi en lang række værker. Overalt i storbyen finder I gode og hyggelige spisesteder, hvor I kan nyde et udsøgt måltid, når sulten melder sig. Læs mere om ferieparker i Salzburg her.

Schönblick Mountain Resort 

Den store og smukke feriepark lægger op til ren afslapning i helt unikke omgivelser. Herfra kan I nyde den vidunderlige udsigt over de omkringliggende bjerge, og ferieparken byder desuden på et wellnessområde, hvor I ligeledes finder en dejlig swimmingpool og sauna. Beliggenheden er ideel til at tage på oplevelsesrige vandreture i området, og efter en lang dag kan I nyde både kolde og varme drikke i baren. Læs mere om Schönblick Mountain Resort her.