Ferieparker med direkte adgang til stranden
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Ferieparker direkte til stranden

Oplev Europas smukkeste strande på tæt hold på de fantastiske ferieparker

Nyd familieferien ved strandbredden

Findes der noget bedre end at bo direkte ned til stranden og stå op om morgenen til synet af det azurblå hav? Dansk Bilferie har listet ferieparker fra de mest attraktive områder i Europa, som har direkte adgang til stranden, så I kan nyde jeres ferie til fulde.

Alt om ferieparker med direkte adgang til strand

Ferieparker med strand 
Ønsker I en ferie, hvor I ikke behøver at gå langt for at nå til stranden? Her kan I læse om udvalgte ferieparker ved nogle af Europas lækreste destinationer, som har direkte adgang til stranden. Nyd ferien ved strandbredden og ferieparkernes omfangende faciliteter, som vil sikre jer en fantastisk familieferie. Find og book jeres favorit feriepark online her på siden eller via vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

Den perfekte feriepark
Dansk Bilferie vil med glæde hjælpe jer med at finde den feriepark, der passer til netop jer. Det store udvalg af ferieparker med direkte adgang til strand vil berige jeres familie med utallige af mindeværdige øjeblikke. I kan vælge mellem ferieparker med eksotiske poolområder til suveræn underholdning for alle aldre, til ferieparker der sætter en dyd i at servere et lækkert måltid mad for jer, når sulten melder ind. Kig blandt de mange ferieparker med direkte adgang til strand og find jeres yndlingsferiepark.

Italiens ferieparker med strand

Gardasøen, Italien  
En sikker vinder indenfor ferieparker med direkte adgang til stranden er den familievenlige feriepark, Bella Italia. Ferieparken er som navnet antyder beliggende i Italien ved Gardasøen med en 1 km lang søstrand, som er særligt tilegnet børnene. Bella Italia byder på fremragende faciliteter, som består af et omfangende poolområde med både semi-svømmebassin, lagunepool og eksotiske palmer til at give den rette feriestemning. Ydermere kan I hygge jer med de mange sportsaktiviteter, på de fire restauranter samt den geniale underholdning ferieparken står for. Læs mere om Bella Italia her.

Adriaterhavet, Italien
Villaggio Turistico Europa Grado er ferieparken, der omfatter alle familiens ønsker og behov. Ferieparken ligger ved den smukke kystlinje ved Adriaterhavet, hvor I har adgang til en bred, skøn sandstrand. Den tætte beliggenhed til havet gør det let for jer, der har lyst til at prøve kræfter af med windsurfing, sejlads eller en tur i en kano. For at I kan nyde en stranddag til fulde, kan I bestille en kold drink, når I ligger og daser i solen i strandbaren. Nup en afkølende dukkert i det store poolområde hvor både hydromassage, jacuzzi og et separat børnebassin vil være tilgængeligt. Læs mere om Villaggio Turistico Europa Grado her.

Kroatiens ferieparker med strand

Istrien, Kroatien  
Feriepark Sol Amfora på Sol Stella Maris er en skøn feriepark placeret i det nordlige Kroatien i den smukke region, Istrien. Her vil I blive budt velkommen til en feriepark, der vægter sjove aktiviteter og underholdning højt. Med den direkte adgang til stranden og et dejligt poolområde vil I kunne nyde solskinstimerne i ro og mag uden at kede sig. I havet er der opsat en lille forhindringsbaner af forskellige hoppeborge, så I kan lege og plaske rundt i vandet, lige så længe I lyster. Læs mere om Feriepark Sol Amfora her.

Dalmatien, Kroatien  
Én af Dalmatiens bedste ferieparker er Zaton Holiday Resort, som er placeret med direkte adgang til stranden. Ferieparken ligger i den nordlige del af Dalmatien og har alle de faciliteter, I kun kan drømme om. Alverdens sportsaktiviteter, et uovertruffent poolområde samt fantastiske restauranter vil I kunne nyde godt af, når I drager til Zaton Holiday Resort. Der er desuden et bredt udvalg af butikker, så I ikke kommer til at mangle noget på ferien. Læs mere om Zaton Holiday her.

Europas ferieparker med strand

Korsika, Frankrig  
Den franske ø, Korsika, som vil betage jer med dens smukke natur og ikke mindst fremragende strande er, hvor Feriepark Golfe de Lozari er placeret. Her er der en bred sandstrand, I som familie vil kunne tilbringe timevis på. Hop i poolen for masser af sjov, leg og vandplaskeri, nyd solen på liggestolene, der står til rådighed eller tag til golfbanen blot 5 km væk. Ferieparken byder på underholdning for familiens mindste, hvor kreative lege og aktiviteter bliver afholdt. Læs mere om Feriepark Golfe de Lozari her.

Costa Brava, Spanien
Giverola Resort er en luksuriøs feriepark, som med sin fantastiske beliggenhed til den smukke strand gør sig særlig attraktiv blandt Costa Bravas ferieparker. Her er der et poolområde uden lige, som byder på alt fra jacuzzi, til en vandrutsjebane, et separat børnebassin til en indendørs pool med udsigten over stranden. Der vil være mulighed for at slappe af med en omgang massage (mod gebyr), spabad samt utallige sportsaktiviteter som fitness, minigolf og tennis. Læs mere om Giverola Resort her.