Kan vi hjælpe?
7010 4343

Lejligheder

Dansk Bilferie tilbyder en lang række af skønne og lækre lejligheder rundt omkring i hele Europa. Find den lejlighed der passer jeres familie bedst.

Skønne lejligheder i hele Europa

Nedenfor kan du læse mere om lejligheder og hvor vi i Dansk Bilferie tilbyder lejligheder til. Du kan blive klogere på hvilke fordele lejligheder har på en ferie. Læs mere

Book lejligheder

Læs mere om lejligheder her...

Dansk Bilferie tilbyder de bedste lejligheder!

Drømmer du om sydens sol og varme, kan du booke en dejlig lejlighed hos Dansk Bilferie. Vi har lejligheder på alle populære rejsemål, samt andre spændende mindre turistede områder. Så uanset om du er til strand, kultur, sport eller afslapning har vi lejligheder der passer til alle formål. Tøv ikke med at finde lige præcis den lejlighed du søger her på siden. Mulighederne er mange og det er blot op til dig at finde præcis den lejlighed du søger. Book en lækker lejlighed hos Dansk Bilferie og oplev Europa på en helt ny måde. 

Hvorfor vælge en lejlighed?

Dansk Bilferie tilbyder lækre lejligheder i hele Europa og har med garanti en lejlighed der passer til dine behov og ønsker. Der er rigtig mange fordele ved at vælge en lejlighed hos Dansk Bilferie. Vi har specielt udvalgt vores lejligheder med henblik på en god beliggenhed og børnevenlighed. Vælger du at bo i en lejlighed, vil du mange gange få eget køkken og bad/toilet, hvilken kan være en stor fordel når du rejser med mindre børn. I en lejlighed har du selv mulighed for at bestemme og forme dit ophold, da en lejlighed giver en masse frihed. De fleste af vores lejligheder er moderne og har gode faciliteter.

Mere om lejligheder i Europa

Hvad kan en lejlighed tilbyde?

En lejlighed er det perfekte alternativ til et dyrt hotelværelse, da du får mere privatliv, plads og mere komfort for dine penge. Når du bor i en lejlighed vil du ikke konstant blive forstyrret af hotelpersonale og kan derfor nyde privatlivet i fulde drag. I en lejlighed er der ligeledes masser af plads. Valget af lejlighed er stort og det er muligt at stille mange krav! I en lejlighed bestemmer du ligeledes selv om du har lyst til at gå ud og spise eller lave mad derhjemme. I en lejlighed får du et fuldt udstyret køkken, hvor der som regel er komfur/ovn, køleskab, opvaskemaskine og diverse køkkenredskaber.

Hvordan finder jeg en lejlighed?

Du kan nemt finde frem til den lejlighed der matcher dine behov og ønsker. Ved hjælp af vores "Søg & Book" funktion i øverste venstre hjørne kan du udfylde land+område+dato, hvorfra du hurtigt får et overblik over alle ledige lejligheder i den søgte periode. Vores lejligheder kan variere i beliggenhed, indretning og pris, hvorfor der med garanti er en lejlighed der passer til dine behov. Beliggenheden kan for eksempel være i nærheden af en lækker sandstrand, i et smukt naturområde i bjergene, tæt på en storby, i et vindistrikt etc.

Områder med lejligheder

Hvem kan hjælpe dig?

Er du i tvivl om hvilken lejlighed du skal vælge og hvor lejligheden skal ligge? Så kan du klikke rundt på Dansk Bilferie for at kigge om der er noget der passer til jeres families krav, behov og ønsker. I kan også tage en uforpligtende snak med en vores erfarne rejsekonsulenter som sidder klar på tlf. 7010 4343. De besvarer spørgsmål omkring lejligheder eller hjælper blot med at rådgive og vejlede jer korrekt omkring jeres valg af lejlighed, samt område og destination.

Hvor tilbyder Dansk Bilferie lejligheder?

Vi har lejligheder i mange lande i Europa! Klik på linket til landet for at læse mere.