Kan vi hjælpe?
7010 4343

Lejlighed i Frankrig

Dansk Bilferie har et stort udvalg af lejligheder i Frankrig til nogle af markedets bedste priser, central beliggenhed og børnevenlige omgivelser.

De bedste lejligheder i Frankrig

En lejlighed er en rigtig god boligform når du skal af sted med hele familien og Dansk Bilferie tilbyder lejligheder i alle former og priser. Find hurtigt frem til den lejlighed i Frankrig der passer til dine og familiens behov og ønsker. Læs mere

Book lejligheder i Frankrig

Læs mere om lejligheder i Frankrig her...

Dansk Bilferie tilbyder de bedste lejligheder i Frankrig!

Frankrig er et meget besøgt land af danske børnefamilier, da landet har alt hvad hjertet kan begære og lidt til, hvorfor Frankrig er en af de mest populære rejsedestinationer i Europa. Frankrig byder på smukke landskaber, spændende historie og seværdigheder, samt masser af skønne og brede sandstrande. Er du vild med et kulturelt ophold, er en lejlighed i Frankrig det helt rigtige valg. Frankrig bugner af smuk arkitektur der kun venter på at blive udforsket. Brug "Søg og Book" funktionen og få et hurtigt overblik over alle ledige lejligheder i Frankrig. 

Hvorfor vælge lejlighed i Frankrig?

En lejlighed i Frankrig betyder mere frihed til selv at bestemme og forme opholdet efter jeres behov og ønsker. En lejlighed har en lige så god beliggenhed (og mange gange bedre) end for eksempel en campingplads, samt du slipper for larmen fra de store poolområder og diskotekerne der spiller høj musik til langt ud på natten. I en lejlighed i Frankrig slipper du ligeledes for at blive forstyrret af hotelpersonale der skal gøre værelset rent eller skifte sengetøj. Derudover behøver I heller ikke på samme måde at tage hensyn til hotellets andre gæster, samt en lejlighed er mere rummelig end et hotelværelse.

Mere om lejligheder i Frankrig

Hvad kan lejligheder i Frankrig byde på?

Frankrig byder på storslåede landskaber og dermed naturoplevelser i verdensklasse. Landet har et af Europas mest varierende landskaber, som spænder helt fra bjergkæder, sletter, blomstermarker, vinmarker og brede sandstrande i syd. I det centrale Frankrig finder du nogle af de mægtigste bjergkæder som Jura og Vogeserne. Booker du en lejlighed i Frankrig vil du også have mulighed for at opleve nogle af landets floder som du finder i f.eks. Loire, Rhône, Seinen, Rhinen etc. I Sydfrankrig finder du de smukke sandstrande og det krystalklare hav, samt de promenente badebyer som Nice og Cannes.

Kulturen med i en lejlighed i Frankrig

Søger du det kulturelle kan en lejlighed i Frankrig været et perfekt valg. Oplev for eksempel den fantastiske Nortre-Dame eller en af de mange middelalder slotte, hvor det mest berømte nok er Versaille-slottet. Frankrig byder ligeledes på masser af lækker mad og vine, så efter en lang dag fyldt med oplevelser kan du nyde en lækker middag hjemme på terrassen eller på en af de mange gode restauranter. Mange kulinariske lækkerier kommer fra Frankrig. Så har du ikke prøvet at spise foie gras, trøfler, roquefort ost eller drukket en espresso, har du god grund til at prøve det når du bor i en lejlighed i Frankrig.

Hjælp til at finde lejlighed

Hvordan finder jeg en lejlighed i Frankrig?

Vi tilbyder et bredt udvalg af lejligheder over hele Frankrig, hvorfor der med garanti vil være en lejlighed der matcher jeres ønsker. Inden du booker en lejlighed i Frankrig, er det godt at have gjort sig klart, hvilken type lejlighed du ønsker, samt hvordan beliggenheden skal være. Skal lejligheden ligger i nærheden af en storby, strand eller tæt på en forlystelsespark. Valgmulighederne er mange og det er blot op til dig at sætte kriterierne. Er du stadig i tvivl om hvilken lejlighed i Frankrig du skal vælge, kan du tage en uforpligtende snak med en af vores erfarne rejsekonsulenter. Ring på 7010 4343.

Hvilken andre destinationer tilbyder lejligheder?

Fandt du ikke lige nøjagtig den lejlighed i Frankrig du ledte efter? Fortvivl ikke, Dansk Bilferie tilbyder masser af andre lækre lejligheder rundt i hele Europa. Se vores store udvalg her og læs mere om lejlighederne.