Kan vi hjælpe?
7010 4343

Lejligheder i Italien

Vi tilbyder en lang række forskellige lejligheder, lige fra studielejligheder til store flerfamilielejligheder. Det er jer, der styrer tempoet, og I bestemmer helt selv, hvad I vil opleve.

Skønne lejligheder i Italien

Nedenfor kan I læse mere om lejligheder i Italien og de forskellige destinationer, som det fantastiske land byder på. Her finder I den lejlighed, der passer til netop jeres ønsker og behov. Læs mere

Book lejlighed i Italien

Læs mere om lejligheder i Italien her...

Dansk Bilferie tilbyder gode lejligheder i Italien!

En lejlighed i Italien er et fantastisk udgangspunkt for familien, der elsker at tage på spændende udflugter. Her er det jer, der styrer tempoet, og I bestemmer helt selv, hvad I har lyst til at se og opleve. Hvad end I ønsker at bo i by eller ved vand, tilbyder vi hos Dansk Bilferie skønne lejligheder til ethvert ønske og behov. Hvis I er i tvivl om, hvad I skal vælge, er I velkomne til at kontakte en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343, som sidder klar til at hjælpe jer med gode råd og vejledning, så I er sikre på at vælge den helt rigtige lejlighed i Italien.

Hvorfor vælge en lejlighed i Italien?

Vi kan hos Dansk Bilferie varmt anbefale at bestille en lejlighed i Italien. De fantastiske lejligheder er oftest placeret i forbindelse med ferieparker, der byder på skønne faciliteter så som poolområde, restauranter, legeplads og sportsaktiviteter. Derudover er lejligheder i Italien som regel beliggende i nærheden af byliv, seværdigheder og fantastiske sandstrande.

En fuldendt familieferie

Tag på ferie i en lejlighed i Italien

Det kan være lidt uoverskueligt at skulle vælge mellem Italiens mange fantastiske områder. Hos Dansk Bilferie tilbyder vi lejligheder i Italien i bl.a. disse områder:

Seværdigheder i Italien

Ud over de fantastiske, gyldne strande, den skønne klima og den berømte gastronomi, byder Italien på spændende seværdigheder. På en ferie ved Adriaterhavet er et besøg i Venedig absolut et must, og i Rom kan I bl.a. opleve Colosseum og Vatikanmuseet. Ved Iseosøen og Idrosøen venter jer betagende naturoplevelser i det smukke landskab, og i Puglia finder I kridhvide sandstrande og charmerende byer, der byder på en masse kultur.

Find den rette lejlighed

Vi kan hjælpe dig!

Hvis I er i tvivl om hvilken lejlighed i Italien eller hvilken destination, der passer til netop jeres ønsker og behov, har I muligheden for at se Dansk Bilferies brede udvalg her på siden. I kan desuden tage en uforpligtende snak med en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343. De sidder klar til at rådgive og vejlede jer i jeres søgen efter den helt rigtige lejlighed i Italien. 

Dansk Bilferies øvrige destinationer

Vi tilbyder et bredt udvalg af skønne lejligheder i Europa, og I kan læse mere om dem her.