Kan vi hjælpe?
7010 4343

Lejligheder i Spanien

Hos Dansk Bilferie tilbyder vi en lang række forskellige lejligheder, hvor I selv styrer tempoet og hvad I gerne vil se.

Lejligheder til enhver i Spanien

Nedenfor kan du læse mere om lejligheder i Spanien. Her vil I kunne læse om forskellige destinationerne i Spanien der tilbyder lejligheder, og hermed finde ud af hvad der passer bedst til netop dine og familiens behov og ønsker. Læs mere

Book lejlighed i Spanien

Læs mere om lejligheder i Spanien her...

Dansk Bilferie tilbyder gode lejligheder til Spanien!

Med en lejlighed i Spanien har man et fantastisk udgangspunkt for en familie udflugt. Her kan I selv styre tempoet og hvad I gerne vil se og opleve. Hvad end I vil bo i nærheden af by eller vand, så har Dansk Bilferie noget at tilbyde jer. Hvis I er i tvivl om noget, så kan I kontakte en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343. De sidder klar til at hjælpe dig og din familie med gode råd og kvalificeret vejledning, så I er sikret den lejlighed i Spanien der opfylder jeres ønsker og behov på bedste måde.

Hvorfor vælge en lejlighed i Spanien?

Hos Dansk Bilferie kan vi varmt anbefale vores kunder at booke en lejlighed i Spanien. Som regel ligger lejlighederne i forbindelse med resorts eller ferieparker så faciliteter som swimmingpool, legepladser og restauranter ligger lige om hjørnet. Lejligheder i Spanien har typisk en fantastisk beliggenhed enten tæt på byliv og seværdigheder eller tæt på de absolut bedste og smukkeste sandstrande.

Lidt mere om lejligheder i Spanien

Tag på ferie i en lejlighed i Spanien!

At bestille en ferie til Spanien kan ofte være lidt uoverskuelig da der er så mange fantastiske steder at besøge. Vi har hos Dansk Bilferie delt Spanien op i følgende destinationer Costa Brava, Costa Dorada og Costa del Sol, hvad er fælles for områderne er de fantastisk gyldne sandstrande, krystalklare vand og azurblå laguner. Her kan hele familien prøver en lang række vandsportsaktiviteter af. Spaniens kyststrækning byder på noget for enhver smag, her er plads til afslapning, romantik og et højt aktivitetsniveau.

Seværdigheder i Spanien

Et besøg til verdensberømte Barcelona er et absolut must, her vil I finde et pulserende byliv, suveræne shopping muligheder, fantastiske gourmet restauranter og en arkitektur man ikke finde andre steder i verden, ofte opført af den berømte Antoni Goudi. Hans vel nok mest kendte bygningsværk er La Sagrada Familia, en gigantisk kirke som man den dag i dag stadig bygger på. Når den engang står færdig vil den have 18 tårne som rejser sig hele 170 meter, dette er absolut en seværdighed I skal se og opleve. Nyd jeres sommerferie i en af Dansk Bilferies flotte lejligheder i Spanien.

Find den rigtige lejlighed

Hvem kan hjælpe dig?

Er du i tvivl om hvilken lejlighed i Spanien du skal vælge og hvor lejligheden skal ligge? Så kan du klikke rundt på Dansk Bilferie for at se om der er noget der passer til jeres families krav, behov og ønsker. I kan også tage en uforpligtende snak med en vores erfarne rejsekonsulenter som sidder klar på tlf. 7010 4343. De besvarer spørgsmål omkring lejligheder i Spanien og hjælper blot med at rådgive og vejlede jer korrekt omkring jeres valg af lejlighed, samt det rigtige område og den rigtige destination.

Hvor tilbyder Dansk Bilferie ellers lejligheder?

Fandt du ingen lejlighed i Spanien der matchede dine behov? Frygt ikke - vi har lejligheder i mange lande i Europa! Klik her for at læse mere.