Kan vi hjælpe?
7010 4343

Lejligheder i Sydfrankrig

Oplev en feriesucces for hele familien med vores store udvalg af lejligheder i Sydfrankrig, som giver jer mulighed for at finde netop den perfekte lejlighed efter jeres ønsker.

Feriemuligheder for alle med en lejlighed i Sydfrankrig

Ønsker I at holde ferie i det skønne Sydfrankrig hvor sol og strand, god mad og vin, samt natur og kultur går hånd i hånd, så danner Sydfrankrig de ideelle rammer om en helt fantastisk ferieoplevelse. Læs mere

Bestil lejlighed i Sydfrankrig

Læs mere om lejligheder i Sydfrankrig her...

Dansk Bilferie tilbyder fantastiske lejligheder i Sydfrankrig!

Hvad end I vil bo i nærheden af by eller vand, så har Dansk Bilferie noget at tilbyde jer. Hvis I er i tvivl om noget, så kan I kontakte en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343. De sidder klar til at hjælpe dig og din familie med gode råd og kvalificeret vejledning, så I er sikret den lejlighed i Spanien der opfylder jeres ønsker og behov på bedste måde.

Udbud af lejligheder i Europa

Der er flere fantastiske områder at vælge i mellem i Europa. Tryk på linket og læs mere om hver destination.

Læs mere om lejligheder i Sydfrankrig her...

Charmen ved en lejlighed i Sydfrankrig

Sydfrankrig tiltrækker hvert år hundrede tusindvis af sommergæster - især har vi i Norden et særlig svagt punkt for det franske milde klima, deres fantastiske natur med de brede vidder med vinmarker så langt øjet rækker, bjerge og floder. De oldgamle charmerende vingårde og små byer der oser af historie og livlig atmosfære får os til at sætte tempoet et gear eller to ned, og blot nyde livet på ægte fransk vis. Hos Dansk Bilferie tilbyder vi lejligheder overalt i Frankrig, i ferieparker, i større eller mindre resorts, i små byer, på vingårde, på landet eller i storbyer.

Noget for enhver smag

Så hvad enten jeres drømmeferie inkluderer masser af liv og aktivitetsmuligheder dagen lang eller smukke naturoplevelser og udpræget intimitet og ro, er det muligt med en lejlighed i Sydfrankrig. De franske regioner er traditionsrige og har alle deres eget særpræg, egne specialiteter og spændende historie at fortælle. Sydfrankrig har nogle af Europas lækreste sandstrande med azurblåt hav og nogle af de mest eksklusive storbyer som Paris, Nice og Cannes med verdens førende modehuse, restauranter og cafeliv.

Regioner i Sydfrankrig med lejligheder

En ferie i en lejlighed i Sydfrankrig kan foregå i en række spændende områder. Besøg eksempelvis Côte d'Azur, hvor der altid er en række udflugtsmuligheder. Besøg den hyggelige by Grimaud, som er en miniudgave af Venedig med hyggelige gader og stræder omringet af kanaler. Desuden byder regionen på en fantastisk natur samt de berømte shoppingbyer Nice og Cannes, der huser de store modehuse og årligt gæstes af snesevis af verdensberømtheder. Se alle vores lejligheder i Côte d'Azur her.

I området Languedoc er der lange, hvide sandstrande, en storslået natur samt hyggelige og charmerende små byer. Besøg eksempelvis byen Argeles sur Mer, der er en sand fornøjelse at tilbringe en feriedag i. Se vores lejligheder i Languedoc her.

Provence byder på et bjergrigt landskab, hvor en aktiv ferie kan stå på spil. Her gennemstrømmes byen af floden Durance. I kan tage opdagelse i den smukke natur, eller nyde roen. Se vores lejligheder i Provence her.

Andre lande i Europa med lejligheder

Hjælp til at finde en lejlighed i Sydfrankrig

Hos Dansk Bilferie gør vi vores ypperste for at imødekomme jeres ønsker til en drømmeferieoplevelse. Vi har en stor erfaring på området og vores kompetente rejsekonsulenter sidder klar ved telefonerne på 7010 4343 til at rådgive jer omkring jeres næste ferie. Hvis I ønsker at finde en lejlighed i Sydfrankrig, vil vores rejserådgivere hjælper jer med at finde den lejlighed der passer jer bedst.

Andre lande med lejligheder

Fandt du ingen lejlighed i Sydfrankrig der matchede dine behov? Frygt ikke - vi har lejligheder i mange lande i Europa! Se udvalget her.