Kan vi hjælpe?
7010 4343

Sommerhus

Dansk Bilferie tilbyder sommerhuse i hele Sydeuropa... også til den kræsne feriegæst.

Lækre sommerhuse i Sydeuropa

Find inspiration til din næste sommerhusferie her på siden. Her kan du hurtigt og nemt finde frem til lige præcis det sommerhus dig og din familie har brug for. Dansk Bilferie har sørget for at udvælge de bedste sommerhuse, feriehuse og ferielejligheder i de mest populære lande og områder. Læs mere

Bestil sommerhus

Læs mere om sommerhuse her...

Dansk Bilferie tilbyder de bedste sommerhuse!

Du finder et bredt udvalg af sommerhuse i alle prisklasser og størrelser her på siden. Uanset hvor i Europa du ønsker at afholde din næste ferie, kan Dansk Bilferie helt sikkert finde et sommerhus, ferielejlighed, feriepark eller feriebolig der passer til dine ønsker. Hvis du har brug for hjælp eller svar på nogle uddybende spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte en af vores erfarne feriekonsulenter på tlf. 7010 4343. De sidder klar med gode råd og kvalificeret rådgivning. 

Hvorfor vælge et sommerhus?

Book et sommerhus i alt fra dejlige Danmark til solrige Spanien eller spændende Kroatien. Hvad end I ønsker badeferie eller storbyferie, så har Dansk Bilferie et sommerhus der passer til dette. Der er både mulighed for at at drage afsted i sommerhus med familie og venner, eller blot med kæresten. Er du på ferie med børn, er et sommerhus ligeledes et rigtig godt valg, da du får mere plads, frihed, samt fred og ro end på for eksempel et hotelværelse. 

Mere om sommerhuse

Uanset om du ønsker en ferie i sydens sommer og sol eller en mere kulturel eller aktiv ferie, kan vi tilbyde et lækkert sommerhus der hvor du gerne vil have din ferie skal gå hen. Dansk Bilferie tilbyder ligeledes sommerhuse i alle prisklasser og størrelser, hvorfor der med garanti vil være noget der passer til dig. Før du vælger sommerhus, er det vigtigt at gøre sig klart hvad for en type ferie du og din familie søger. Derudover er det også vigtigt at overveje hvad I gerne vil have ud af jeres ferie, om det skal være en badeferie med sol og strand, aktiv ferie med vandring og cykling eller kulturel ferie med spændende seværdigheder og mange muligheder for udflugter.

Dansk Bilferie tilbyder sommerhuse i hele Europa med mulighed for tæt på strand, sø, flod eller spændende storbyer som Paris, Barcelona eller Amsterdam. I kan også nyde en aktiv ferie med vandring, klatring eller cykling. I mange områder hvor du bor i nærheden af en flod eller sø, er der gode muligheder for vandsport. I Languedoc, Côte d'Azur eller Den Italienske Riviera kan I nyde de lækre sandstrande og det azurblå hav. Her kan du også ofte prøve kræfter med windsurfing, jet-ski eller tage en dejlig tur på vandcykel. Mulighederne er mange hvis du ønsker en ferie i et sommerhus og det er dig der bestemmer!

Destinationer med sommerhuse

Sommerhuse i hele Sydeuropa

Du kan klikke lidt rundt på Dansk Bilferies hjemmeside for at se hvilke lande vi tilbyder sommerhuse til og hvilke sommerhuse vi tilbyder. Der er med garanti noget der passer til dig og din familie. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på 7010 4343. Vi hjælper dig med at finde det sommerhus og den destination der opfylder jeres families krav, ønsker og behov. 

Populære feriedestinationer

Dansk Bilferie tilbyder sommerhuse til de mest populære områder i Europa. Læs mere om dem hver især nedenfor.