Kan vi hjælpe?
7010 4343

Sommerhus Italien

Oplev den fantastiske atmosfære der findes overalt i Italien i et sommerhus.

De bedste sommerhuse i Italien

Et sommerhus i Italien er lig med en ferie fuld af solskin, små idylliske landsbyer, vingårde, kulinariske oplevelser, smukke bjerge og fantastiske sandstrande. Med Dansk Bilferies store udvalg af familievenlige sommerhuse i hele landet, vil I kunne finde lige netop den region og det sommerhus, som passer til jer! Læs mere

Bestil sommerhus i Italien

Læs mere om sommerhus i Italien her...

Dansk Bilferie kender sommerhuse i Italien!

Med et sommerhus i Italien får I den ideelle mulighed for at opleve Italiens skønne kvaliteter på tætteste hånd. Dansk Bilferie tilbyder en bred vifte af sommerhuse i hele Italien, som er det perfekte udgangspunkt til at forme indholdet af jeres ferie på. Læs mere om sommerhuse her.

Find og book jeres favorit sommerhus i Italien online her på siden eller via vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

Hvorfor vælge sommerhus i Italien?

Hvad enten I ønsker sommerhuse beliggende i smukke landlige omgivelser eller tæt på fascinerende storbyer, vil I kunne finde jeres drømmedestination med et sommerhus i Italien. Mange af vores flotte sommerhuse i Italien ligger tæt på børnevenlige sandstrande eller nær de mange ferieparker, som tilbyder et hav af faciliteter for hele familien. Det lune klima, de historiske seværdigheder, brede sandstrande og de skønne sommerhuse er et sikkert hit hos børnefamilierne.  

Sommerhuse i Italien

Populære feriedestinationer

Med et sommerhus i Italien kan I besøge regionernes seværdigheder på bedste vis. Drømmer I om at opleve indbegrebet af Italien, er en ferie i et sommerhus i Toscana det optimale valg. Regionen emmer af romantik med sit fantastiske landskab, solsikkemarker, cypresser, vingårde, historiske seværdigheder, verdenskendte vine og renæssancebyer der vil imponere. Eller vælg at bo i et sommerhus nær Gardasøen, hvor regionens talrige små byer med masser af hyggelig atmosfære samt en stor forlystelsespark, Gardaland, er alt hvad et barns hjerte begærer.

Oplev de italienske øer

Når I skal finde et sommrhus i Italien, kan I vælge at besøge de udsøgte øer i Middelhavet. Få en uforglemmelig ferie på den smukke ø, Sicilien, som rummer en helt unik kombination af natur, kultur og dyreliv. Eller drag til Middelhavets næststørste ø, Sardinien, som er et kapitel for sig. Her finder I paradislignende strande og turkisblåt hav, som derfor bliver kaldt Europas svar på Caribien. Med et sommerhus på Sardinien vil I opleve et frodigt og bølgende landskab, som alt sammen er omringet af en fantastisk kystlinje fuld af små bugte med sandstrande i topklasse.

Italiens skønne områder med sommerhuse

Sommerhuse i Italien

Hvad enten det er et sommerhus på Elba, et sommerhus ved Adriaterhavet eller et sommerhus i Rom, kan I læse nærmere om lige netop den region, I ønsker at rejse til nedenfor.

Europas destinationer med sommerhuse

Tag et kig på Europas sommerhuse

Fortvivl ikke, hvis ikke I finder lige netop det sommerhus i Italien, I havde i tankerne. Dansk Bilferie tilbyder nemlig sommerhuse i hele Europa, så I med garanti kan kreere jeres drømmeferie. Vores kompetente rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig og din familie med at finde det perfekte sommerhus samt destination på 7010 4343.   

Udover sommerhuse i Italien har Dansk Bilferie et stort udvalg af lækre og skønne sommerhuse til andre fantastiske feriedestinationer rundt i Europa. Læs nærmere om det område I drømmer om ved at trykke på linket nedenfor.