Kan vi hjælpe?
7010 4343

Sommerhus i Kroatien

Dansk Bilferie tilbyder lækre sommerhuse i hele Kroatien. Book hurtigt og billigt lige præcis det sommerhus i Kroatien der passer til dine og din families behov og ønsker.

Attraktive sommerhuse i Kroatien

I Kroatien kan du finde sommerhus der ligger med dejlig placering til enten de meget smukke strande eller i nærheden af fantastiske kulturelle oplevelser. Med et sommerhus i Kroatien får din familie, dine venner eller din partner og dig en ferie udover det sædvanlige. Læs mere

Book sommerhus i Kroatien

Læs mere om sommerhuse i Kroatien her...

Dansk Bilferie kender en masse til sommerhuse i Kroatien!

Dansk Bilferie har et bredt udvalg af sommerhuse i Kroatien og tilmed til attraktive priser. Du kan vælge et sommerhus i enten Dalmatien, Istrien eller Kvarner. Kroatien er blevet en populær destination for en børnefamilie og dette er ikke uden grund. Kroatien byder på masser af sol og sommer for hele familien. Udover rigtig lækre badestrande som også er børnevenlige, byder Kroatien på masser af spændende historie. Læs mere om sommerhuse her.

Kroatien er en populær destination når det gælder en sol- eller badeferie, da landet har kilometervis af skønne og lækre sandstrande. Mange danskere har allerede fundet ud af, at et sommerhus i Kroatien byder på masser af solskinstimer og sjove aktiviteter for hele familien. I et sommerhus i Kroatien får du ligeledes mere for pengene end hvis du for eksempel valgte et sommerhus ved den franske eller italienske riviera. Priserne ligger som regel et stykke under mange andre populære feriedestinationer, hvilket betyder at der er flere penge til sjov.

Sommerhus - Istrien

Istrien byder på masser af aktiviteter og underholdning for hele familien. Istrien er en halvø i Kroatien som er beliggende mellem Triestebugten og Kvarnerbugten. Booker du et sommerhus i Istrien vil du møde en gæstfri befolkning og en speciel atmosfære. På Istrien er der mulighed for at dyrke diverse former for vandsport, hvis du får lyst til at være aktiv. Der er blandt andet rigtig gode muligheder for at cykle og vandre. Er du mere til kultur og natur, finder du ligeledes masser af og charmerende landsbyer der er værd at besøge.

Hovedbyen på Istrien hedder Pula, som råder over blandt andet et 200 år gammelt romersk amfiteater som danner rammerne om både rockkoncerter, klassisk musik, operaer og diverse festivaler. Derudover kan det anbefales at besøge byen Porece, som har et livligt handelsstrøg, samt masser af smukke venetianske bygninger. I et sommerhus i Kroatien og Istrien må I heller ikke snyde jer selv for at besøge den romantiske by Rovinj.

Sommerhus - Dalmatien

Dalmatien byder ligeledes på lækre sommerhuse som kun venter på dig! Dalmatien er beliggende på Kroatiens sydlige kyst og har en af Europas mest imponerende og smukkeste kyststrækninger. Derudover er der masser af charmerende små øer du kan besøge når du bor i et sommerhus i Kroatien og Dalmatien. Vælger du et sommerhus i Dalmatien vil du hurtigt opleve at området er beriget med spændende historiske levn, som kun venter på at blive udforsket.

Den bedste måde at udforske Dalmatiens mange spændende seværdigheder på, er helt klar med båd. På denne måde får du adgang til fiskelejrer, kystbyer, vige og strande som du ellers ikke ville kunne nå. Dalmatien er ligeledes rig på smuk natur, så nyd et koldt glas hvidvin i dit sommerhus i Kroatien mens du betragter den smukke natur. Vælg et sommerhus i Dalmatien i Kroatien og så er du garanteret et fantastisk ophold.

Sommerhus - Kvarner

Ønsker du et afslappende ophold, hvor det er muligt at nyde solen, stranden og det krystalklare hav, så er et sommerhus i Kroatien det helt rigtige valg. Strandene er formet efter deres oprindelige form, hvorfor en del af strandene består af sten og klipper. Du skal dog ikke lade dig afskrække af klipper og sten, da der ligeledes er masser af lækre sandstrande at finde når du booker et sommerhus i Kroatien. Kvarner er for eksempel et rigtig smukt sted, hvis du vil bo i et sommerhus i Kroatien. 

Kvarner rivieraen er beliggende ved siden af Istrien og er centreret omkring byen Rijeka, som ligeledes er en af de mest travle havnebyer ved Adriaterhavet. Kvarner er et rigtigt populært turistmål og har været det i en del år. For eksempel er et af de mest berømte resorter i Kvarner, Opatija som før i tiden blev besøgt af en del europæiske og royale familier. Den dag i dag betragtes Kvarner som et område der er besøgt af velhavende turister. 

Andre destinationer med sommerhuse

Sommerhuse i hele Sydeuropa

Fandt I et sommerhus til nogle af destinationerne i Kroatien interessante, så kan I klikke lidt rundt på Dansk Bilferies hjemmeside. Her vil I også kunne booke hurtigt og nemt. Hvis I mangler hjælp eller svar på nogle spørgsmål, så kan I kontakte en af vores erfarne feriekonsulenter på tlf. 7010 4343. De sidder klar med gode råd og kvalificeret vejledning der hjælper dig på vej mod det rette sommerhus. 

Hvor kan ferien ellers gå hen?

Var der ingen af sommerhus destinationerne i Kroatien der faldt i jeres smag, så kan I dog stadig finde noget der passer jer.